WhatsApp hesap bilgilerinde neler var?

İçindekiler:

  1. WhatsApp hesap bilgilerinde neler var?
  2. WhatsApp hesap bilgileri raporu nereye iner?
  3. WhatsApp hangi bilgilere ulaşır?
  4. WhatsApp hesap raporu ne işe yarar?
  5. WP nelere erişebilecek?
  6. WhatsApp hesap bilgileri ne işe yarar?
  7. WhatsApp ne zaman bilgileri paylaşacak?
  8. WhatsApp ne amaçlıyor?
  9. WhatsApp izinleri nedir?
  10. WhatsApp ne için izin istiyor?
  11. 8 Şubattan sonra WhatsApp ne olacak?
  12. WhatsApp'ın yeni gizlilik politikası nedir?

WhatsApp hesap bilgilerinde neler var?

Hesap bilgileri raporunda hangi bilgiler var?
  • WhatsApp hesabınıza kayıtlı telefon numaranız.
  • Kullandığınız tüm IP adresleri.
  • WhatsApp kullandığınız tüm cihazların marka ve model bilgileri.
  • WhatsApp profil fotoğrafınız.
  • WhatsApp ile senkronize ettiğiniz tüm kişilerin telefon numaraları.
Daha fazla öğe...

WhatsApp hesap bilgileri raporu nereye iner?

Raporu indirme ve dışa aktarma WhatsApp'ta Ayarlar > Hesap > Hesap bilgilerini talep et'e gidin. Raporu indir'e dokunun. HTML ve JSON dosyalarını içeren bir ZIP dosyası telefonunuza indirilir. Dosya indirildikten sonra Raporu aktar > AKTAR veya Raporu Aktar'a dokunun.

WhatsApp hangi bilgilere ulaşır?

Kullandığınız tüm IP adresleri. WhatsApp kullandığınız tüm cihazların marka ve model bilgileri. WhatsApp profil fotoğrafınız. WhatsApp ile senkronize ettiğiniz tüm kişilerin telefon numaraları.

WhatsApp hesap raporu ne işe yarar?

Hesap Bilgilerini Talep Et özelliği, mesajlaşma servisinde yer alan hesabınızdaki bilgileri ve ayarları talep etmenizi ve bir rapor formatında aktarabilmenizi sağlıyor. Bu raporun mesajları içermediğini hatırlatalım. Sohbet geçmişini aktarmak için ayrı ayarlar bulunuyor.

WP nelere erişebilecek?

Whatsapp'ın erişebildiği ve paylaşabildiği kullanıcı verileri ise şöyle;
  • Hesap Bilgileri.
  • Mesajlar.
  • Bağlantılar.
  • Durum Bilgisi.
  • İşlem ve Ödeme Verileri.
  • Müşteri Desteği ve Diğer İletişimler.
  • Kullanım ve Kayıt Bilgileri.
  • Cihaz ve Bağlantı Bilgileri.
Daha fazla öğe...

WhatsApp hesap bilgileri ne işe yarar?

WhatsApp yeni güncellemesiyle beraber kullanıcılara hesap bilgilerine ilişkin detaylı bir rapor hazırlama özelliği sunuyor. ... Hesap Bilgilerini Talep Et özelliği, mesajlaşma servisinde yer alan hesabınızdaki bilgileri ve ayarları talep etmenizi ve bir rapor formatında aktarabilmenizi sağlıyor.

WhatsApp ne zaman bilgileri paylaşacak?

Gerekli onayı vermeyecek olan kullanıcılar, WhatsApp kullanamayacaklar. Veriler Facebook'un yanında şirketin diğer yan kuruluşlarıyla da paylaşılmış olacak. WhatsApp tarafından yapılan açıklamalara göre yeni kullanım koşulları ile gizlilik ilkeleri, itibarıyla geçerli olacak.

WhatsApp ne amaçlıyor?

WhatsApp'ın sitesindeki bilgilere göre, uygulamanın kullanıcılarından topladığı bilgiler arasında; hesap bilgileri, mesajlar, bağlantılar, durum bilgisi, işlem ve ödeme verileri, müşteri desteği ve diğer iletişimler, kullanım ve kayıt bilgileri, cihaz ve bağlantı bilgileri, konum bilgileri, çerezler, üçüncü taraftan ...

WhatsApp izinleri nedir?

WhatsApp'ta, Android telefonunuzdaki bilgilere veya uygulamalara erişim gerektiren özellikleri ilk kez kullandığınızda, bunu yapmak için izninizi isteyen bir ekran görürsünüz. İzinleri devre dışı bırakmak, WhatsApp'ın belirli işlevlerini kaybetmesine neden olabilir.

WhatsApp ne için izin istiyor?

WhatsApp tarafından açıklanan ve 8 Şubat'ta yürürlüğe girecek olan yeni gizlilik ilkelerine göre Facebook ile veri paylaşımına izin isteyecek. Gerekli onayı vermeyecek olan kullanıcılar, WhatsApp kullanamayacaklar. ... Kullanıcılar WhatsApp üzerinden bir bildirimle bilgilendirilecek ve koşulları onaylamaları istenecek.

8 Şubattan sonra WhatsApp ne olacak?

Koşullar ve gizllik ilkesi güncellendi Kullanıcılar koşulları ve yeni gizlilik ilkesini kabul etmemesi halinde 8 Şubat 2021'den itibaren uygulamayı kullanamayacak.

WhatsApp'ın yeni gizlilik politikası nedir?

Whatsapp tarafından yapılan açıklamadan açıklama şu şekilde; ... * Güvenliği sağlamak, veri saklama kapasitesini sınırlandırmak ve kullanıcıların gizliliğini korumak amacıyla, 120 gün boyunca hiçbir etkinlik göstermeyen WhatsApp hesapları genellikle silinir.