Sporcu lisansı ne ise yarar?

İçindekiler:

  1. Sporcu lisansı ne ise yarar?
  2. Tekvando Lisansı nasıl alınır?
  3. Sporcu lisansı belgesi nereden alınır?
  4. Satranç için lisans nasıl alınır?

Sporcu lisansı ne ise yarar?

Lisans, İl Müdürlüklerinden alınan ve sezon il Müdürlüklerine vize ettirilmesi zorunlu olan sporcu kimlik kartıdır. İl Müdürlükleri dışında verilen lisanslar geçersizdir ve lisans olmadan müsabakalara girmek mümkün değildir. Lisanslar, ferdi ve kulüp lisansı olmak üzere iki şekilde alınabilir.

Tekvando Lisansı nasıl alınır?

Sağlık Beyan Formu (18 Yaşından Büyük Sporcular İçin) 1 Adet Vesikalık Fotoğraf (Güncel) 18 Yaşından Küçük Sporcular İçin Veli/Vasi İzin Belgesi....Yeni Çıkacak Kulüp Lisansı İçin Gereken Belgeler:

  1. Kulüple İlişiğini Gösteren Belge (Ek-2)
  2. Durum Bildirir Tek Hekim Sağlık Raporu.
  3. 2 Adet Vesikalık Fotoğraf (Güncel)

Sporcu lisansı belgesi nereden alınır?

Spor kulüpleri adına kayıtlı olmayan sporcular kendi adlarına il müdürlüğünden ferdî sporcu lisansı alabilirler ve her yıl bu lisanslarını il müdürlüklerine vize ettirebilirler. İlk defa ferdî sporcu lisansı çıkaran sporcular hiç beklemeksizin kulüp adına lisans çıkarabilirler.

Satranç için lisans nasıl alınır?

TSF SPORCU LİSANSI NASIL ÇIKARILACAK? 1- İŞ BANKASINDA HESABI OLMAYAN SPORCULARIMIZ VEYA İLK DEFA SATRANÇ LİSANSI ÇIKARACAKLAR : Bulunduğu ilde en yakın iş bankası şubesine giderek bir hesap açtıracak. Hesap açtırırken doldurulan formu teslim ederken,TSF SPORCU LİSANSI istediğini banka görevlisine belirtecektir.