M3 metro nereye gidiyor?

İçindekiler:

  1. M3 metro nereye gidiyor?
  2. M3 metro açık mı?
  3. Kirazlı Mahmutbey metro kaç durak?
  4. Masko hangi metro durağı?
  5. Başakşehir metro ile nasıl gidilir?
  6. Başakşehir metrosu saat kaça kadar açık?
  7. Yenikapı Kirazlı arası kaç dk?
  8. Ikitelli organize sanayi bölgesi hangi otobüs gider?
  9. Ataköy ikitelli metro kaç dakika?
  10. Modokoya metro ile nasıl gidilir?
  11. Kirazlıdan Masko ya nasıl gidilir?
  12. Başakşehir'e metro var mı?
  13. Başakşehir'e neyle gidilir?
  14. Başakşehir metro açıldı mı?
  15. Kirazlı Yenikapı metro ne kadar sürüyor?

M3 metro nereye gidiyor?

(M3) BATIKENT - SİNCAN METROSU Batıkent - Sincan / Törekent arasında 15.360 metre hat ve 11 istasyon olarak projelendirilen hattın bina ve inşaat yapım çalışmalarına 19.02.2001 tarihinde başlanmıştır. Bu hat; İşletme halinde olan Kızılay-Batıkent Metrosunun devamı niteliğindedir.

M3 metro açık mı?

M3 (Metro İstanbul) M3 (Başakşehir - Metrokent‎→Kirazlı - Bağcılar), her gün çalışıyor.

Kirazlı Mahmutbey metro kaç durak?

Ek bilgi: M3 hattında 9 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 18 dakika.

Masko hangi metro durağı?

Masko Mall Of İstanbul durağında ininiz. Levent Metrosyla Meciyeköy durağında ininiz. Mecidiyeköy- Mahbutbey metrosu ile Mahmutbey'e geliniz. Mahmutbey durağından Başakşehir - Metrokent metrosuna aktarma yapınız.

Başakşehir metro ile nasıl gidilir?

Başakşehir'e bir çok farklı noktadan metro ve otobüslerle ulaşım sağlanabilir. Metro ile Nasıl Gidilir? M1 Aksaray – Atatürk Havalimanı – Kirazlı metro hattını kullandıktan sonra Kirazlı istasyonunda M3 Başakşehir Metro aracına ücretsiz aktarma yaparak Başakşehir Metrokent istasyonuna ulaşabilirsiniz.

Başakşehir metrosu saat kaça kadar açık?

11 istasyon bulunan Kirazlı-Olimpiyat-Başakşehir Metro Hattı, 06.00 – 00.00 saatleri arasında hizmet vermekte olup sefer süresi yaklaşık 20 dakika sefer sıklığı ise 3 dakikadır (Pik Saatte).

Yenikapı Kirazlı arası kaç dk?

13 istasyon bulunan Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı, 06.00 – 00.00 saatleri arasında hizmet vermekte olup sefer süresi yaklaşık 25 dakika (Tek yön) sefer sıklığı ise 4 (Pik Saatte) dakikadır.

Ikitelli organize sanayi bölgesi hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları İkitelli Organize Sanayi Bölgesi yakınından geçiyor: 31Y, 78Ş, MK31.

Ataköy ikitelli metro kaç dakika?

Günlük 500 bin insanımızı taşıma kapasitesine sahip olacak. Bu hatla birlikte, İkitelli-Ataköy arasındaki tek yönlü yolculuk süresi, 30 dakikaya inecek. Aynı zamanda sahille buluşabilen de bir hattımız olmuş olacak." dedi.

Modokoya metro ile nasıl gidilir?

Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla taraflarından geliyorsanız Kadıköy-Tavşantepe metrosuyla Bostancı durağında inerek köprünün üstünden 19D numaralı otobüse binerek Modoko durağında indiğinizde Modoko Mobilyacılar Sitesi'ne ulaşabilirsiniz.

Kirazlıdan Masko ya nasıl gidilir?

Bağcılar, Güngören taraflarından geliyorsanız Yenikapı-Kirazlı metrosuna binerek Kirazlı'da inip Kirazlı-Başakşehir metrosuna aktarma yapınız. Metronun İkitelli Sanayi istasyonunda inerek Ataköy-Olimpiyat metrosuna aktarma yapınız. Metronun MASKO durağında indiğinizde MASKO'ya ulaşabilirsiniz.

Başakşehir'e metro var mı?

Avrupa Yakası'nda hayata geçirilen en önemli ulaşım sistemlerinden biri olan Otogar-Bağcılar-Başakşehir-Olimpiyatköy Metro Hattı'nın Başakşehir Kirazlı hattı hizmete açıldı. Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal tarafından hizmete açılan hat,9 duraktan oluşuyor.

Başakşehir'e neyle gidilir?

Basaksehir konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Başakşehir konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  • Otobüs: 146K, 78C, 79E, 98.
  • Metro: M3.
  • Minibüs / Dolmuş: KAYAŞEHIR - IKITELLI - KÜÇÜKÇEKMECE, MİNİBÜS: A-46.

Başakşehir metro açıldı mı?

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı ile Metrokent ile Kayaşehir Merkez arasında 5 istasyonda saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verilecek. ... Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın uzunluğu 6.20 kilometre ve toplam seyahat süresi 19 dakika olacak. Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın 2022'de açılması planlanıyor.

Kirazlı Yenikapı metro ne kadar sürüyor?

Yön: Kirazlı - Bağcılar →Yenikapı Duraklar: 13 Yolculuk Süresi: 22 dk Hat Özeti: Kirazlı, Bağcılar Meydan, Üçyüzlü, Menderes, Esenler, Otogar, Kocatepe, Sağmalcılar, Bayrampaşa - Maltepe, Topkapı - Ulubatlı, Emniyet - Fatih, Aksaray, Yenikapı M1B metro hattı (Kirazlı - Bağcılar →Yenikapı) arası 2 güzergah içeriyor.