Honor Band 6 ne zaman Türkiye'ye gelecek?

İçindekiler:

  1. Honor Band 6 ne zaman Türkiye'ye gelecek?
  2. Mi Band 6 Nedir?
  3. HONOR Band 6 suya dayanıklı mı?
  4. HONOR Band 6 kaç dolar?
  5. Mi Band 6 hangi uygulama?
  6. Mi Band 6 kaç gram?
  7. Huawei Band 6 suya dayanıklı mı?
  8. Huawei Band altıda kaç farklı egzersiz modu bulunmaktadır?
  9. Huawei Band 6 ios ile uyumlu mu?
  10. HONOR Band 6 kaç inç?
  11. Mi Band iPhone ile uyumlu mu?

Honor Band 6 ne zaman Türkiye'ye gelecek?

Ancak Türkiye'de 21 Mayıs'tan itibaren çıkıyor. Honor Band 6'nın Türkiye'deki lansman fiyatı 479 lira olarak duyuruldu.

Mi Band 6 Nedir?

Mi Smart Band 6Bir Adım İleriyeDünyadaki 1 numaralı giyilebilir bileklik markası. Belirgin kenarlar Etkileyici klasik tasarımKlasik tasarımın izinden giden Mi Smart Band 6, yenilikçi geniş ekranı ve yuvarlatılmış kenarlarıyla daha rahat bir kullanışa ve görünüme sahiptir.

HONOR Band 6 suya dayanıklı mı?

HONOR Band 6 ise zorlu koşullarda kullanılabilecek şekilde tasarlandı. 50 metreye kadar suya dayanıklı akıllı bileklik, sıcaklık ve aşınmaya karşı kapsamlı testlerden başarıyla çıktı.

HONOR Band 6 kaç dolar?

Honor Band 6'nın baktığımız zaman iki farklı versiyonu bulunuyor. Ürünün NFC'li sürümü 43 dolar, NFC taşımayan sürümü ise 37 dolara satılıyor.

Mi Band 6 hangi uygulama?

Xiaomi Mi Band 6, Mi Fit uygulaması üzerinden gelen ilk güncellemesi ile uyku nefes kalitesi özelliği kazanmıştı. Normal uyku takibi özelliği de olan Mi Band 6, yayımlanan güncelleme ile bazı ufak hatalarından da kurtulmuştu.

Mi Band 6 kaç gram?

Ürün Bilgileri
MarkaXiaomi
Dil‎İspanyolca
Ürün Model Numarası‎OB02527
Ürün Boyutları‎1.9 x 4.8 x 1.2 cm; 12.8 gram
ASIN‎B091G3FLL7
20 satır daha

Huawei Band 6 suya dayanıklı mı?

Bluetooth 5.0 teknolojisini kullanan ve suya karşı dayanıklı bir yapıda olan (5 ATM) Huawei Band 6, bu açıdan da önemli bir avantaj sağlıyor. 5 atmosfer basınca kadar dayanıklı olması, bu bilekliği sadece havuzda veya açık suda yüzme antrenmanları için elverişli hâle getirmiyor.

Huawei Band altıda kaç farklı egzersiz modu bulunmaktadır?

Huawei Band 6 ile adım sayınız, kalori yakma, aktivite süresi, kalp atış hızı, stres, tüm gün SpO2 ölçümü ve uyku analizi gibi tüm temel bilgileri takip edebiliyorsunuz. 96 egzersiz modunu destekliyor ve pili 2 haftaya kadar da dayanabiliyor.

Huawei Band 6 ios ile uyumlu mu?

Ayrıca kronometre, alarm gibi klasik saat özelliklerini de Band 6'da görüyoruz. Huawei'nin “Akıllı Yaşam Asistanı” olarak adlandırdığı bu özellikler gerçekten de hayatı kolaylaştırıyor. Huawei Band 6, Huawei telefonları, diğer Android telefonları ve iPhone'larla çalışabiliyor.

HONOR Band 6 kaç inç?

Aynı zamanda hafif olmasının dışında ince olması ile de kullanım rahatlığı yaratan Huawei Honor Band 6 1.47 inç Amoled Dokunmatik Ekran Akıllı Saat, oldukça estetik bir tasarıma sahiptir. Ürünün dikdörtgen gövdesi, verilerinizi kolayca okuyabilmeniz için geliştirilmiştir.

Mi Band iPhone ile uyumlu mu?

Xiaomi mi band 5 akıllı bileklik, Bluetooth üzerinden telefonunuzla bağlantı sağlayarak Android 5.0+ işletim sistemine sahip Android'li telefonlar ve iOS 10+ ve üzeri işletim sistemien sahip iPhone'lar ile uyumludur.