Burgan Bank kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. Burgan Bank kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?
  2. Burgan Bank kredi çıkar mı?
  3. Anadolubank kredi veriyor mu?
  4. Burgan Bank yasal mı?
  5. Fibabanka Telefon kredisi nasıl alınır?
  6. Fibabanka ihtiyaç kredisi nasıl ödenir?
  7. Ipotekli ihtiyaç kredisi en fazla kaç ay?
  8. Hangi banka anında kredi verir?
  9. Burgan Bank güvenilir bir banka mı?
  10. Burgan Bank hangi bankaya ait?

Burgan Bank kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

İstediğiniz kredi ise SMS ile 8222 numarasına KREDI yazıp gönderin, anında bilgiler SMS ile gönderilsin. Burgan Bank diğer SMS ile işlemler ise hemen altta başlıklar halinde yer alıyor.

Burgan Bank kredi çıkar mı?

Burgan Bank olarak size özel fırsatlar ve uygun taksitler ile ihtiyaç kredisi sunuyoruz. Eğitim, tatil, evlilik veya sağlık gibi ihtiyaçlarınızı karşılamak için bankamız ihtiyaç kredisine başvurabilirsiniz.

Anadolubank kredi veriyor mu?

Anadolubank ihtiyaç kredisi ürünü ile uygun faiz oranlarından faydalanarak dilediğiniz tutarda 36 aya varan vade seçenekleriyle bireysel kredi kullanabilirsiniz. Tatil, sağlık, evlilik, eşya gibi her türlü nakit ihtiyacınız için Anadolubank'tan tüketici kredisi çekebilirsiniz.

Burgan Bank yasal mı?

Kesinlikle güvenilir olan Burgan Bank'tan bütün işlemlerinizi tereddüt etmeden yapabilirsiniz. Ayrıca Burgan Bank sadece Türkiye'ye değil Kuzey Afrika ülkeleri, Kuveyt ve Ortadoğu ülkelerinde faaliyet göstermektedir.

Fibabanka Telefon kredisi nasıl alınır?

Kredi ihtiyaçlarınız için aylık %1,59'dan başlayan faiz oranlarıyla, Mobil ve İnternet Bankacılığı kanallarımızdan, 444 88 88 numaralı Telefon Bankacılığımızdan ve size en yakın şubemizden başvuru yapabilirsiniz.

Fibabanka ihtiyaç kredisi nasıl ödenir?

Fibabanka Alışveriş Kredisi nasıl ödenir? Fibabanka Alışveriş Kredisi taksitlerinizi Mobil ve İnternet Bankacılığı kanallarımızdan, 444 88 88 Telefon Bankacılığımızdan, şube ve ATMlerimizden ödeyebilirsiniz.

Ipotekli ihtiyaç kredisi en fazla kaç ay?

İpotekli ihtiyaç kredilerinin vadesi BDDK kararı ile en fazla 60 ay olacak şekilde sınırlandırılmıştır. Ekspertiz değerinin %80'ine kadar kredi kullanma imkânı ile yüksek tutarlı kredi talebinizi karşılamanız mümkündür.

Hangi banka anında kredi verir?

Bankaların faiz oranlarının çektiğiniz kredinin miktarına, vadeye ve kredi notunuza göre değişkenlik gösterdiğini unutmamalısınız.
  • CEPTETEB İHTİYAÇ KREDİSİ
  • AKBANK DİREKT KREDİ
  • VAKIFBANK ANINDA KREDİ
  • YAPI KREDİ ANINDA KREDİ
  • İNG İHTİYAÇ KREDİSİ
  • ENPARA İHTİYAÇ KREDİSİ
  • İŞ BANKASI ANINDA KREDİ
  • FİBABANKA ANINDA KREDİ

Burgan Bank güvenilir bir banka mı?

Burgan Bank son derece güvenilir bir bankadır. Bünyesinde 1004 kişi çalışmakla birlikte 35 şubeye sahiptir. Banka'nın Türkiye genel müdürlüğü Sarıyer'de bulunmaktadır. Sahibi ise Burgan Grup'un Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Burgan Bank hangi bankaya ait?

Burgan Bank Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesinde faaliyet gösteren Kuveyt merkezli Burgan Bank Grubu'nun bir iştirakidir. Burgan Bank Grubu, bankanın Eurobank ve Tekfen Holding'e ait olan hisselerini 21 Aralık 2012 tarihinde satın alarak yüzde 99.26 payla ana hissedar oldu.