Rüyada yüzüne fondöten sürmek nedir?

İçindekiler:

  1. Rüyada yüzüne fondöten sürmek nedir?
  2. Rüyada makyaj yaptığını görmek ne anlama gelir?
  3. Rüyada allık sürmek ne anlama gelir?
  4. Rüyada fondöten görmek ne anlama geliyor?
  5. Rüyada allık görmek nedir?
  6. Rüyada rimel sürmek ne anlama gelir?
  7. Rüyada dudaklarına ruj sürmek ne anlama gelir?
  8. Rüyada kırmızı ruj sürmek ne anlama gelir?
  9. Rüyada giyinip süslenmek ne demek?
  10. Rüyada makyaj fırçası görmek ne anlama gelir?
  11. Rüyada göz makyajı yapmak ne anlama gelir?
  12. Rüyada uzun kirpik görmek ne demek?

Rüyada yüzüne fondöten sürmek nedir?

Rüyada fondöten sürmek mutlu olunacak organizasyona katılmaya işaret eder. Rüyada yüzüne fondöten sürdüğünü görmek ise büyük fırsatların yakalanacağına delalet eder.

Rüyada makyaj yaptığını görmek ne anlama gelir?

Rüyada makyaj yapmanın farklı yorumları bulunuyor. Rüyada makyaj yaptığını gören kişinin bir gönül macerası yaşayacağı demektir. Rüya sahibinin gönül macerasının kısa süreceği ama etkisinden uzun süre kurtulamayacağına rivayet ediliyor. Bazı rüya yorumcuları bu rüyayı bir uyarı olarak da kabul ediyorlar.

Rüyada allık sürmek ne anlama gelir?

Rüyada allık sürmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve sosyal hayatında kendisini olduğundan farklı ve daha iyi gösteremeye çalışıp insanları aldatmasına ve yaptığı ya da yapacağı kötü ve utanç verici şeyleri eş, dost ve akrabalarından gizlemesine tabir edilir.

Rüyada fondöten görmek ne anlama geliyor?

Rüyada fondöten görmek, rüya sahibin iş ve özel hayatına rivayet etmektedir. İş hayatında kendini geliştireceğine, iyi bir konuma geleceğine, başarılı olacağına yorumlanır. Rüyada fondöten görmek, rüyayı gören kişinin özel hayatında olumlu olaylar yaşanacağına yorumlanır.

Rüyada allık görmek nedir?

Rüyada allık görmenin anlamı, kısmet ve berekete yorulur. Rüya sahibi, hem güzelliği hem de terbiyesi ile çevresi tarafından beğenildiğine işarettir. Rüyada allık görmenin tabiri, rüya sahibinin karşı cinsten büyük övgüler alması, çevresi tarafından el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada rimel sürmek ne anlama gelir?

Genel olarak rüyada rimel (maskara) sürmek güzelliğe, hayra, şeref ve yüksekliğe delâlet eder. Rüyada kadının rimel sürmesi kişinin yüce mertebeye ulaşacağı anlamına gelmektedir. Aynı rüyayı bekâr birinin görmesi, evleneceğini gösterir.

Rüyada dudaklarına ruj sürmek ne anlama gelir?

Kadının dudağına ruj sürmesi tatlı dilli olmasına, eşine kompliman yapmasına, Erkeğin dudağına ruj sürmesi sözde riyakarlığa, yadırganılan söz ve davranışa delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Dudak.)

Rüyada kırmızı ruj sürmek ne anlama gelir?

Rüyada kırmızı ruj sürmek rüya sahibinin çekici ve güzelliğine yorumlanmaktadır. ... Eğer Rüya sahibi kadın bir bekar ise, o vakit yakın zamanda hayırlı bir kısmet ile evleneceği üzerine delalet eder. Evli kadınlar için ise kocasının hayatı boyunca ona sadık olacağı ve mutlu bir yaşam sürdüreceği üzerine delalet eder.

Rüyada giyinip süslenmek ne demek?

Rüyada süslenmek, ayıplardan kurtulmaya, sevinç ve sürura delâlet eder.

Rüyada makyaj fırçası görmek ne anlama gelir?

Rüyada fırça görmek, kişinin iş hayatında yaptığı projeler sayesinde bol kazanç sağlayacağına işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında fırça görmesi, kişinin aile hayatında yaptığı hataları telafi etme fırsatı bulacağına delalet eder.

Rüyada göz makyajı yapmak ne anlama gelir?

Rüyada göz makyajı yapmak, müjdeli ve güzel haberler almaya, şansınızın dönmesine, birbirinden güzel ve etkileyici haberler almaya yorumlanır. Rüyada göz makyajı yapmak, bazen de birbirinden güzel ve eğlenceli teklifler almaya, maddi kazancınızda artışa gitmeye, yaşantınızın bir anda değişmesine ifade edilir.

Rüyada uzun kirpik görmek ne demek?

Rüyada Uzun Kirpik Görmek Rüya sahibinin rüyasında uzun kirpik görmesi kişinin uzun zamandan beri moralsiz ve mutsuz olmasının ardından yüzünün güleceğine, rahata kavuşacağına rivayet eder.