Telafide ben de varım başvuru nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Telafide ben de varım başvuru nasıl yapılır?
  2. Öğrenciler telafi eğitimine nasıl başvuracak?
  3. Telafide bende varım öğretmen başvuru nasıl yapılır?
  4. Telafide bende varım öğrenci başvuru ne zaman?
  5. Telafide bende varim nedir?
  6. Telafide ben de varım hangi sınıflar için?
  7. Telafide bende varım hangi tarihlerde?

Telafide ben de varım başvuru nasıl yapılır?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) telafi eğitimi programına, 21-Haziran-2 Temmuz arasında https://telafidebendevarim.meb.gov.tr adresinde üzerinden başvuru yapılabilecek.

Öğrenciler telafi eğitimine nasıl başvuracak?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) telafi eğitimi programına, 21-Haziran-2 Temmuz arasında https://telafidebendevarim.meb.gov.tr adresinde yer alan bilgilere göre başvuru yapılabilecek.

Telafide bende varım öğretmen başvuru nasıl yapılır?

Öncelikle MEBBİS'e giriş yapılacak. Daha sonra başvuru işlemleri sekmesine tıklanacak. Daha sonra ''Telafide Ben de Varım Başvuru İşlemleri'' yazısına tıklanacak. Son Olarak ''Faaliyet Görev Başvuruları'' sekmesine tıklanarak ilgili faaliyet seçilecek ve başvuru yapılacak.

Telafide bende varım öğrenci başvuru ne zaman?

Başvurular 2 Temmuz'a kadar devam edecek Karnelerin erişime açılmasının ardından 5 Temmuz-31 Ağustos arasında gerçekleştirilecek "Telafide Ben de Varım" programı çerçevesinde yürütülecek eğitimler için başvurular bugün başladı. Telafi eğitimlerine başvurular 2 Temmuz'a kadar devam edecek.

Telafide bende varim nedir?

"Telafide Ben de Varım" programı başlıyor Gönüllülük esasına göre öğrenciler, öğretmenler ve velilere yönelik eğitim faaliyetlerini içeren programda eğitim faaliyetleri "fiziksel", "sosyal duygusal", "akademik gelişim" ve "özel eğitim alanı" olmak üzere dört ana temaya uygun planlanacak.

Telafide ben de varım hangi sınıflar için?

Destekleme programı için 1-8. sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan çalışma kitapları ve 1-4. sınıf öğrencilerine tamamlayıcı çalışma yaprakları eylülde ücretsiz dağıtılacak.

Telafide bende varım hangi tarihlerde?

Bakanlığımız Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün 21 tarihli ve 26359669 sayılı yazısı gereği yazı ekinde gönderilen "Telafide Ben de Varım" Programı Usul ve Esasları doğrultusunda ilimiz genelinde bulunan okul öncesi eğitim, ilköğretim, ortaöğretim ve özel eğitim okullarımızda öğrenim gören öğrenciler, öğrenci ...