Yiğit Ege Yazar Gönül Dağında oynadı mı?

İçindekiler:

  1. Yiğit Ege Yazar Gönül Dağında oynadı mı?
  2. Yiğit Ege Yazar kaç yaşında?
  3. Köstebekgiller Caner kim kaç yaşında?
  4. Gönül Dağındaki Erkan kimdir?
  5. Gönül Dağı Seyfettin kimdir?
  6. Reyhan Asena kaç yaşında?
  7. Gönül Dağındaki sefer nereli?
  8. Gönül Dağı çaycı Bekir kimdir?
  9. Bebek teki Yağmur kaç yaşında?
  10. Gönül Dağı'ndaki Sefer'in gerçek ismi nedir?
  11. Kuzey Yıldızı ndaki Sefer'in gerçek ismi ne?

Yiğit Ege Yazar Gönül Dağında oynadı mı?

İlk olarak Çılgın dostlar dizisinde rol aldı ardından Köstebekgiller dizisinde uzun süre oynadı sonrasında Köstebekgiller 1 ve 2 sinema filmlerinde rol aldı. ... Halen Marmara Üniversitesi Sinema TV Bölümünde eğitimine devam etmekte ve Gönül Dağı dizisinde Bekir karakterini canlandırmaktadır.

Yiğit Ege Yazar kaç yaşında?

21 yaşında () Ege Yazar/Yaş

Köstebekgiller Caner kim kaç yaşında?

Yiğit Ege tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Köstebekgiller dizisinde Caner ismiyle tanındı. 2009 yılında Kanal-İ-zasyon filmiyle ilk sinema serüveni başladı.

Gönül Dağındaki Erkan kimdir?

Gönül Dağı Erkan. Çocuk oyuncu. 2010 doğumlu. ... Covid-19 konulu kamu spotu ve anneler günü reklam filminde de oynayan Samet Arda Mercan, ilk dizi oyunculuğu deneyimi olarak 2020'de Gönül Dağı dizisinde rol aldı.

Gönül Dağı Seyfettin kimdir?

Çalışkan, saf, açıksözlü, biraz patavatsız ancak sevimli bir belediye çalışanı olan Seyfettin'i canlandıran Sercan İnceer, " Gönül Dağı, insanların kendinden birşeyler bulup içselleştirdikleri bir dizi.

Reyhan Asena kaç yaşında?

20 yaşında () Reyhan Asena Keskinci/Yaş

Gönül Dağındaki sefer nereli?

İstanbul doğumlu. Büyükçekmece Bedia Muvahhit Tiyatrosu'nda “Evde Üç Başına” isimli oyunla dikkati çekti. Sancar, beyazperdeye ise ilk olarak 2009 yapımı Yahşi Batı filmindeki Johnnie karakteri ile adım attı. 2011 yılında yayınlanan Düz Adam dizisi ile televizyon izleyicilerinin karşısına çıktı.

Gönül Dağı çaycı Bekir kimdir?

Hüseyin Sevimli, 1987 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 33 yaşında olan oyuncu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. ... Şimdilerde Gönül Dağ dizisinde çaycı Rıfat rolünü canlandıran oyuncu bundan önce 2019 senesinde Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nde Suat rolünü oynamıştır.

Bebek teki Yağmur kaç yaşında?

Asena Keskinci, tarihinde dünyaya geldi.

Gönül Dağı'ndaki Sefer'in gerçek ismi nedir?

GÖNÜL DAĞI'NIN SEFER'İ FERDİ SANCAR KİMDİR? tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini oyunculuk üzerine aldı. Tiyatroya ilk kez Büyükçekmece Bedia Muvahhit Tiyatrosu'nun Evde Üç Başına oyunuyla başladı.

Kuzey Yıldızı ndaki Sefer'in gerçek ismi ne?

SEFER KADIOĞLU (TOYGAN AVANOĞLU) Yıldız'ın abisi olan Sefer, nam-ı diğer Sefer Reis, Karadeniz'in hırçın dalgalarının, gözü kara efendisi; bir türlü rahat bırakmadığı Yıldız'ın abisi, babası Kadı Yaşar'ın veliahtıdır.