Kredi çekmek için maaş bordrosu nereden alınır?

İçindekiler:

  1. Kredi çekmek için maaş bordrosu nereden alınır?
  2. 3 aylık maaş bordrosu nasıl alınır?
  3. E Devlet'ten maaş sorgulama nasıl yapılır?
  4. Aylık gelir bordrosu nasıl alınır?
  5. Maaş kesintisi nereden öğrenilir?
  6. Maaş bordrosu nasıl alınıyor?

Kredi çekmek için maaş bordrosu nereden alınır?

Genellikle bankalarla olan işlemler de kredi başvurusu yapacağınız sırada bu belge sizden istenebilir. Maaş bordrosunu muhasebe bölümlerinden veya maliye kurumlarından alabildiğiniz gibi internet üzerinden de bu belgeyi elde edebilirsiniz.

3 aylık maaş bordrosu nasıl alınır?

Kamu kuruluşlarında çalışan vatandaşlar maaş bilgilerini Maliye Bakanlığının maliye kuruluşlarından alabilirler. Özel bir firmada çalışan kişiler de aynı biçimde çalışmış oldukları işe göre bir maaş alırlar. Özel firmada çalışan kişiler ise maaş bordrolarını çalıştıkları iş yerlerinden alabilirler.

E Devlet'ten maaş sorgulama nasıl yapılır?

Sisteme giriş yapıp e-Hizmetler kısmından veya yukarıda bulunan arama bölümünden yararlanmak istediğiniz hizmetin adını girin. 5. e-Bordro yazmanızın ardından bu hizmetin adı karşınıza çıkacaktır. Sonrasında Maliye Bakanlığı e-Bordro Sorgulama hizmetine tıklayın. Açılan ekrandan görüntülemek istediğiniz bordroyu seçin.

Aylık gelir bordrosu nasıl alınır?

Çalıştığımız kurum ve kuruluşa göre bu belgeyi temin edebiliriz. SGK'ya bağlı olarak çalışan bir kişi aile gelir belgesini iş yerlerinden alabilirler. Kamuda çalışan bir kişi aile gelir belgesini Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından alabilirler. Bunu E-Devlet e-bordro ile alabilirsiniz.

Maaş kesintisi nereden öğrenilir?

– Öncelikle e-devlet kapısında yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu sayfasına https://www.turkiye.gov.tr/sosyal-guvenlik-kurumu girin. – Ardından hizmetler bölümünden hangi sigorta tipinden emekli olduysanız onun kesinti sorgulama hizmetini bulup sorgulamaya başlayabilirsiniz.

Maaş bordrosu nasıl alınıyor?

Özel bir firmada çalışan kişiler de aynı biçimde çalışmış oldukları işe göre bir maaş alırlar. Özel firmada çalışan kişiler ise maaş bordrolarını çalıştıkları iş yerlerinden alabilirler. Çalışılan iş yerinin muhasebe kısmından maaş bordrosu istenebilir.