Ziraat Bankası Mobil Uygulaması nasıl indirilir?

İçindekiler:

  1. Ziraat Bankası Mobil Uygulaması nasıl indirilir?
  2. Ziraat Bankası Mobil Bankacılık giriş nasıl yapılır?
  3. Ziraat Bankası internet bankacılığı nasıl açılır?
  4. Ziraat Bankası hesap hareketleri nasıl öğrenilir?
  5. Ziraat bankası hesap özeti nasıl alınır?
  6. Hesap dökümü nereden alınır?

Ziraat Bankası Mobil Uygulaması nasıl indirilir?

Ziraat mobil uygulamasını indirmek için öncelikle market uygulamasına giriş sağlayın. Daha sonra üst tarafta yer alan uygulama arama kutucuğuna ziraat mobil yazın. Ziraat mobil yazdıktan sonra kırmızı logolu bir uygulama linki göreceksiniz.

Ziraat Bankası Mobil Bankacılık giriş nasıl yapılır?

İlk adımda TCKN\YKN ve Bankamızda kayıtlı iletişim numaranız ile ekranda görünen doğrulama kodunu girmeniz gerekmektedir. Bu bilgiler ile giriş yaptığınızda kayıtlı iletişim numaranıza bir onay şifresi gönderilecek ve ekranda yer alan alana bu şifrenin girilmesi istenecektir.

Ziraat Bankası internet bankacılığı nasıl açılır?

Online Başvuru sayfasına https://bireysel.ziraatbank.com.tr sayfasından erişebilirsiniz. Başvuru süreci sadece üç adımdan oluşmaktadır. İlk adımda TCKN\YKN ve Bankamızda kayıtlı iletişim numaranız ile ekranda görünen doğrulama kodunu girmeniz gerekmektedir.

Ziraat Bankası hesap hareketleri nasıl öğrenilir?

Ziraat Bankası SMS ile Hesap Hareketlerimi Nasıl Öğrenirim? İlk öncelikle kayıtlı olan cep telefon numaranızın, mesaj kısmına girin. Hesap hareketinizi sorgulayabilmek için HAREKET yazın. Daha sonrasında 4747'ye mesajınızı gönderebilirsiniz.

Ziraat bankası hesap özeti nasıl alınır?

Hesap sorgulama işlemini 3 farklı şekilde gerçekleştirebilirsiniz: Bankamızda tanımlı cep telefonunuzdan BAKIYE yazıp 4747'ye SMS gönderdiğinizde ilk 10 hesabınıza ait bakiye bilgileri cep telefonunuza gelecektir.

Hesap dökümü nereden alınır?

Vize başvurusu yapmak için hesap dökümleri, banka şubelerinden temin edilir. Bireysel olarak çıkarılan banka hesap dökümlerinin kabul edilmesi mümkün değildir. Banka hesap dökümü, çalışılan bankadaki müşteri temsilcisinden alınması gereken bir evraktır.