Başkent Doğalgaz kaç günde açılır?

İçindekiler:

  1. Başkent Doğalgaz kaç günde açılır?
  2. Doğalgaz usulsüz kullanım bedeli nedir?
  3. Başkent doğalgaz kartımı kaybettim ne yapmalıyım?
  4. Doğalgaz kapandıktan sonra ne zaman açılır?
  5. Doğalgaz bağlanması ne kadar sürer?
  6. Usulsüz doğalgaz kullanımı ne demektir?
  7. Doğalgaz kartı kayıp ne yapmalıyım?
  8. Doğalgaz aynı gün açılır mı?
  9. Haftasonu doğalgaz açılır mı?

Başkent Doğalgaz kaç günde açılır?

Abonelik sözleşme sonrası gaz açımı kaç gün içinde gerçekleşir? 2-5 gün içerisinde kontrol gerçekleştirilmektedir.

Doğalgaz usulsüz kullanım bedeli nedir?

BAŞKENTGAZ tarafından kapatılan sayacınızı kendiniz açmayınız. Kaçak doğal gaz kullanmanız durumunda 0, tekrar etmeniz halinde 00 ceza uygulanır. Usulsüz doğal gaz kullanmanız halinde ise sayaç açma kapama bedelinin 3 katı oranında ceza uygulanmaktadır.

Başkent doğalgaz kartımı kaybettim ne yapmalıyım?

Doğalgaz aboneliğinin size ait olmaması durumunda: “Sayaç Kart Arıza ve Kayıp Kart İşlemleri” yapabilen Başkentgaz Şubelerinden, kiracı iseniz; kira kontratı ve kimliğinizin fotokopisi, ev sahibi iseniz; tapu ve kimlik fotokopisi ile aboneliği üzerinize almanız gerekmektedir bu işlemlerden kartınızın yenisi hemen ...

Doğalgaz kapandıktan sonra ne zaman açılır?

Gazı kendiniz açmanız durumunda usulsüz kullanım cezası ödersiniz. Abone tüm borcunu ödedikten sonra, dağıtım şirketini başvurduğunda iki iş günü içerisinde doğal gaz açılışı gerçekleştirilir.

Doğalgaz bağlanması ne kadar sürer?

Kendi adınıza doğal gaz sözleşmesi yaptıktan sonra kullanıma başlamanız 3-4 gün sürebilir. Güvenliğiniz için, dağıtım şirketinden yetkili gelir ve tesisatınızı kulanıma açar.

Usulsüz doğalgaz kullanımı ne demektir?

EPDK Doğal Gaz Piyasası Dağıtım ve Müşteri Hizmetleri Yönetmeliği; Kaçak doğalgaz kullanımı Madde 52- Dağıtım sistemine veya sayaca ya da tesisata müdahale edilerek, tüketimin doğru tespit edilmesini engellemek suretiyle, tüketimin eksik veya hatalı ölçülerek ya da hiç ölçülmeden veya yasal şekilde tesis edilmiş ...

Doğalgaz kartı kayıp ne yapmalıyım?

Kartınızın kaybolması veya bozulması durumunda BAGDAŞ'a müracaat ederek yeni kart alabilirsiniz. Kartta kredi var ama sayaca yüklenmiyorsa; kartınızın çip ini kuru bezle temizleyip tekrar takınız. Yükleme yapılamıyorsa TEKNİK SERVİS ten yardım isteyiniz.

Doğalgaz aynı gün açılır mı?

Kaç günde açılır ? Kendi adınıza doğal gaz sözleşmesi yaptıktan sonra kullanıma başlamanız 3-4 gün sürebilir. Güvenliğiniz için, dağıtım şirketinden yetkili gelir ve tesisatınızı kulanıma açar. Sözleşmeniz olsa bile, doğal gaz sayacına kendiniz müdahale ettiğinizde usulsüz kullanım cezası alırsınız.

Haftasonu doğalgaz açılır mı?

Hafta sonu sadece Cumartesi günü bazı şubeleri açıktır. Pazar günleri bütün şubeleri kapalıdır.