Discord nasıl arkadaş eklenir 2020?

İçindekiler:

  1. Discord nasıl arkadaş eklenir 2020?
  2. Discord nasıl arkadaş edinilir?
  3. Discord Canlı yayın nasıl izlenir?
  4. Discord nasıl ekran paylaşılır?
  5. Discord nasıl çalışır?
  6. Discord da ne yapılır?
  7. Discord partner nedir?
  8. Zonda arka plan nasıl yapılır?
  9. Discord nasıl siyah yapılır?
  10. Ekran paylaşımı nasıl yapılır?
  11. Discord ekran paylaşımı oluyor mu?
  12. Discord dan nasıl film izlenir?

Discord nasıl arkadaş eklenir 2020?

Arkadaşlık İsteği Gönder butonuna tıkla. Bu, metin kutusunun sağ tarafındaki mavi bir butondur. Butona tıkladığında arkadaşlık isteği bu kullanıcıya gönderilir. Kullanıcı, isteğini kabul ettiğinde arkadaş listene eklenir.

Discord nasıl arkadaş edinilir?

Sol üst köşeden Discord simgesinin hemen yanında yer alan "Arkadaşlar" bölümünden "Arkadaş Ekle" seçeneğine gidin. Gelen pencerede Discord etiketini girerek "Arkadaşlık İsteği Gönder" dediğiniz zaman tanıdıklarınızla iletişime geçebilirsiniz.

Discord Canlı yayın nasıl izlenir?

9. Canlı yayın izleme Ses sunucusunda kullanıcı adının yanında Canlı ikonu bulan bir kişiye rastladığınızda, kullanıcı adına tıklayarak, yayına katılabilirsiniz.

Discord nasıl ekran paylaşılır?

Arama başladıktan sonra ortada bulunan “Ekranı Paylaş” simgesine tıklayıp ekran paylaşımını başlatmanız gerekiyor. Ekran paylaş simgesine tıkladıktan sonra bizi “Ekran Paylaşımı” penceresi karşılıyor. Ekran paylaşımı penceresinde “Uygulamalar” ve “Ekranlar” adında iki sekme var.

Discord nasıl çalışır?

Discord kısaca içerisinde kanalların olduğu ister görüntülü, ister yazılı, ister sesli bir mesajlaşma uygulaması olarak adlandırılabilir. Aynı WhatsApp grupları gibi Discord içerisinde de ses kanalları bulunur. Bu kanallarda adminler yani yöneticiler tüm yetkilere sahiptir.

Discord da ne yapılır?

Ücretsiz bir uygulama olan Discord, Skype ve Teamspeak gibi hizmetlerin sesli sohbet özelliklerini, anlık mesajlaşma hizmetlerinin yazılı sohbet özellikleriyle birleştirir. Masaüstü veya mobil uygulama olarak mevcuttur.

Discord partner nedir?

Partner Programı iyi yönetilen ve etkileşim alan sunucuları, topluluklarına yatırım yapmalarına yardımcı olacak tanınma ve ek araçlarla ödüllendirir. Kabul edilen sunucular, buradan kontrol edebileceğiniz çok sayıda ek özellik ve avantaj alır.

Zonda arka plan nasıl yapılır?

  1. Zoom mobil uygulamasında oturum açın .
  2. Zoom toplantısındayken kontrol panelindeki More seçeneğine dokunun.
  3. Virtual Background (Sanal Arka Plan) seçeneğine dokunun .
  4. Uygulamak istediğiniz arka plana veya yeni bir resim yüklemek için + işaretine dokunun .
Daha fazla öğe...

Discord nasıl siyah yapılır?

Öncelikle, dişli resmine tıklayarak kullanıcı ayarlarına giriniz ve sonrasında “Görünüm” sekmesine gelin. Burada birkaç ayarın kombinasyonunu yapabildiğinizi göreceksiniz. Üstteki 2 resim temanı belirler: “Koyu” veya “Açık” bunların altında iki farklı mesaj görüntüleme seçeneğini görebilirsin.

Ekran paylaşımı nasıl yapılır?

Paylaşmak istediğiniz ekranı seçmek için Ekranımı paylaş'ı tıklayın. Ardından, söz konusu uzmana göstermeyi tercih ettiğiniz ekranı seçmeniz istenir. Varsayılan olarak masaüstünüz seçilidir. Paylaşmak istediğiniz ekranı seçtikten sonra Ekran Paylaşımını Başlat düğmesini tıklayın.

Discord ekran paylaşımı oluyor mu?

Discord tarafından sunulan bu özellik ile birlikte Android veya iOS cihazınızda yer alan Discord uygulaması ile telefonunuzun ekranını paylaşabileceksiniz. Söz konusu ekran paylaşımını ise Discord sunucunuzda yer alan herkes görebilecek.

Discord dan nasıl film izlenir?

Discord üzerinden film ve TV izlemek için önce hizmeti oyun olarak eklemeniz gerekir. Bir akış uygulaması kullanabilir veya bir tarayıcıdan geçebilirsiniz. Tarayıcınıza bağlı olarak, çalışması için donanım hızlandırmayı devre dışı bırakmanız gerekebilir. Ardından izlemek istediğiniz filmi veya şovu sıraya koyun.