Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hukuk Fakültesi kaç puan?

İçindekiler:

  1. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hukuk Fakültesi kaç puan?
  2. Hukuk kaç puanla kazanılır?
  3. Samsunda hukuk fakültesi var mı?
  4. Samsun Üniversitesi kaçıncı sırada?
  5. Samsun üniversitesi özel mi devlet mi?
  6. Samsun Üniversitesi merkeze ne kadar uzaklıkta?
  7. Samsun hukuk kaç yıl?
  8. Hukuk Fakültesine devam zorunluluğu var mı?

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hukuk Fakültesi kaç puan?

Not: Mobil cihazlarda daha iyi görünüm için lütfen ekranınızı yan çeviriniz....Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) 2020-2021 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları
BölümHukuk
Puan TürüEA
Kont.110
Taban Puanı416,27739
Başarı Sırası19.849
79 sütun daha

Hukuk kaç puanla kazanılır?

Hukuk fakültesi okumak için öncelikle TYT ve AYT sınavlarına girmek gerekmektedir. Bir devlet üniversitesi kazanmak için TYT sınavından en az 60 net ve AYT sınavından en az 50 net yapmak gerekecektir. Ayrıca iyi bir OÖPB olması gerekmektedir.

Samsunda hukuk fakültesi var mı?

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi; 29.12.20/14492 sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile 2809 sayılı Kanun'un ek 30'uncu maddesine göre Samsun'da kurulmuştur.

Samsun Üniversitesi kaçıncı sırada?

Sıralamada Makale Puanı, Toplam Atıf Puanı, Toplam Bilimsel Doküman Puanı, Doktora Mezun Öğrenci Sayısı Puanı, Öğretim Üyesi/Öğrenci Puanı, gibi kriterlere yer verildi. Yapılan araştırmada Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) 25'inci sırada yer aldı.

Samsun üniversitesi özel mi devlet mi?

Samsun Üniversitesi ya da kısaltmasıyla SAMÜ, tarihinde Samsun'da kurulan devlet üniversitesi. Ondokuz Mayıs Üniversitesinin bazı fakülte ile yüksekokullarının devriyle kurulan ve Samsun'daki ikinci devlet üniversitesi olan Samsun Üniversitesinin merkez yerleşkesi Canik ilçesinde bulunmaktadır.

Samsun Üniversitesi merkeze ne kadar uzaklıkta?

Yüksekokulumuz, Samsun-Bafra karayolu üzerindeki Ondokuzmayıs (yerel adıyla Engiz) ilçesinin sahil kesiminde yer alan Ballıca Yerleşkesi'nde bulunmaktadır. Bafra'ya 20 km, Atakum'a 25 km, Samsun Şehir Merkezi'ne 35 km uzaklıktadır.

Samsun hukuk kaç yıl?

Kodu:108210841
Öğretim Türü:Normal Öğretim
Süre:4 Yıl
Burs:-
Öğretim Ücreti:Ücretsiz
25 satır daha

Hukuk Fakültesine devam zorunluluğu var mı?

Hukuk fakültesinde devam zorunluluğu var mı sorusunun genel cevabı: hayır, hukuk fakültesinde devam zorunluluğu yok. ... Zaten İÜHF, Marmara Hukuk gibi aynı anda 400+ kişinin derse girebildiği yerlerde, ders saati içinde yoklama almak da fiilen mümkün olmayabilir.