Ilk gece nasıl giyinmeli?

İçindekiler:

  1. Ilk gece nasıl giyinmeli?
  2. Ilk gece korkusunu nasıl yenebilirim?
  3. Gerdeğe girmeden önce namaz kılınır mı?
  4. Gerdek gecesi öncesi namaz nasıl kılınır?

Ilk gece nasıl giyinmeli?

Sütyen ve külot takımları, mayo tipi tek parça iç çamaşırları, babydollar... Bunlar gibi seksi tasarımları ilk gece kıyafetleri olarak tercih edebilirsin. İpek, dantel ya da saten kumaştan tasarımları kullanabilirsin.

Ilk gece korkusunu nasıl yenebilirim?

İlk gece cinsel birleşme yerine kendinizi sevişmenin keyfine bırakmalısınız. Sürekli cinsel birleşme anının düşünülmesi korkuyu tetikleyecektir. Ön sevişme iki tarafı da rahatlatacaktır. İlk gece korkusunun yenilmesi için ön sevişme yeterli derecede uzatılmalıdır.

Gerdeğe girmeden önce namaz kılınır mı?

Gerdek gecesi iki rekat nafile namaz kılıp dua edilebilir. Gerdek namazı veya Zifaf gecesi namazı diye bir namaz tanımı yoktur. Ama bu gece 2 rekat namaz kılmak müstehap sayılır. Yani yapılması iyi olan, yapılmasa da günahı olmayan bir davranıştır.

Gerdek gecesi öncesi namaz nasıl kılınır?

Bu nafile namaz sadece erkeğin değil, bayanın da kılması uygundur. O gece bayan erkeğin hemen arkasında yer alarak iki rekat namaz kılarlar. Bu iki rekat namaz sabah namazını iki rekatı gibi aynen kılınır sadece niyet ederken; “Allah rızası için iki rekat namaz kılmaya” diye niyet edilebilir.