Bimde çalışmak için yaş sınırı var mı?

İçindekiler:

  1. Bimde çalışmak için yaş sınırı var mı?
  2. BİM kaç saat çalışıyor?
  3. BİM askerlik istiyor mu?
  4. Bim özel mi kamu mu?
  5. Bim Depo Görevlisi ne iş yapar?
  6. Bim eleman alıyor mu?
  7. Bim ve A101 nasıl işe girilir?
  8. 4321.02 meslek kodu nedir?
  9. Depo müdürü maaşı ne kadar?

Bimde çalışmak için yaş sınırı var mı?

18 yaşını tamamlamış ve 40 yaşından büyük olmamak, En az İlköğretim Mezunu olmak, Alım yapılacak meslek hakkında bilgi sahibi olmak, Engelli adaylar için engelli olduğunu gösterir rapora sahip olmak.

BİM kaç saat çalışıyor?

Online market ve yemek sipariş firmaları, hafta içi ve hafta sonu 07.00 - 24.00 saatleri arasında evlere/adrese servis şeklinde çalışabileceklerdir. BİM hafta içi 09:00 - 21:00 arası çalışıyor. BİM hafta sonu 10.00- 17.00 arası çalışıyor.

BİM askerlik istiyor mu?

Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, en az lise mezunu, erkek ve bayan genç çalışma arkadaşları için istihdam alanı yaratılmaktadır. Erkek adayların askerlik hizmeti ile ilişiği olmaması tercih edilmektedir.

Bim özel mi kamu mu?

Birleşik Mağazalar A.Ş. veya kısaltmasıyla BİM, 1995 yılında Türkiye merkezli bir indirim marketi zinciridir.

Bim Depo Görevlisi ne iş yapar?

Depo sorumlusu gelen malların evrak ve fiziksel uyumluluğunu kontrol eder. Depo koşullarının stoklama için uygun olup olmadığını denetler. Deponun düzeni ve temizliğini kontrol eder. Stok kaydının güncellenmesini sağlar.

Bim eleman alıyor mu?

BİM, 2021 yılında da yüzlerce yeni eleman istihdamı yapacak. Tam zamanlı ve yarı zamanlı olmak üzere personel alımları yapan BİM, mağaza, depo ve ofis görevlerinde görev alacak genç vatandaşlara iş imkanı sağlıyor. ... BİM personel alımlarında genel olarak en az lise mezunu adaylar tercih edilmektedir.

Bim ve A101 nasıl işe girilir?

A101 iş başvurusu insan kaynakları departmanına iletilen bilgiler ile yapılabilir. Kişilerin başvuru yapmaları için A101 resmi internet sitesinde kariyer sayfasında bulunan başvuru formunu doldurmaları yeterli olmaktadır.

4321.02 meslek kodu nedir?

ISCO-08 Mesleklerin Uluslararası Standart Sınıflandırması göre; Depo Sorumlusu Meslek Kodu4321.02” olarak belirlenmiştir.

Depo müdürü maaşı ne kadar?

Depo Sevkiyat Sorumlusu maaşı ortalama aylık 3.060 - TL'dir. En düşük Depo Sevkiyat Sorumlusu maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 3.300 - TL'dir.