PTT kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. PTT kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?
  2. PTT borç kapatma kredisi veriyor mu?
  3. PTT içi birleştirme kredisi nedir?
  4. PTT maaş kartından kredi çekilir mi?
  5. Aktif Bank kredi erteleme kaç ay?
  6. PTT kredi başvurusu sms ile nasıl yapılır?

PTT kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

PTT ile ihtiyaç kredisi almak isteyen kişiler için üst yaş limiti 80 olarak belirlenmiştir. Başvuru işlemleri SMS ile mesaj göndererek ya da PTT şubelerinden bizzat yapılmalıdır. Adlarına kayıtlı haciz ya da icra durumu bulunan emekliler kredi çekebilmek için kefil göstermek zorundadır.

PTT borç kapatma kredisi veriyor mu?

Tüm zamanların en düşük faiz oranı ile geliyor! 100.000 TL'ye kadar alabilirsiniz. Bankalara olan borcunuz dan kurtulmak daha düşük faiz oranı ile borçlarınızı kapatmak ve taksit taksit ödemek isterseniz PTT yepyeni kampanyası ile bütün borçlarımızı kapatmaya yardım ediyor.

PTT içi birleştirme kredisi nedir?

Aktif Bank PTT İçi Birleştirme Kredisi kullanarak, PTT aracılığı ile kullanmış olduğunuz diğer banka kredi borçlarınızı kapatıp bankamız çatısı altında toplayabilir aynı zamanda cebinizde de para kalabilir. Hemen en y akın PTT Merkezine gelin 50.000 TL'ye kadar kredinizi anında alın.

PTT maaş kartından kredi çekilir mi?

- Aylık kazancın yarısının kredinin bir taksitini ödeyebilmesi, - Düzenli bir gelir beyanında bulunabilmek, - PTT maaş müşterisi veya PTT çalışanı olmak, ... Başvurusu uygun bulunan kişi PTT ile anlaşmalı olan bankalardan kredi çekebilme hakkına sahip olur.

Aktif Bank kredi erteleme kaç ay?

Üç Ay Ertelemeli Birleştirme Kredisi | Aktif Bank.

PTT kredi başvurusu sms ile nasıl yapılır?

  1. EMEKLI boşluk. TCKN yazıp. 3050'ye SMS gönderin.
  2. Kredinizi anında. hesabınıza yatıralım.