AirPods kaç TL Teknosa?

İçindekiler:

  1. AirPods kaç TL Teknosa?
  2. AirPods 2 kaç dakikada şarj oluyor?
  3. Apple kulaklık orjinal olduğunu nasıl anlarız?
  4. iPhone kulaklık tek satılıyor mu?
  5. AirPods hangi telefonlar için geçerli?
  6. AirPods kulaklık Samsung ile uyumlu mu?
  7. Iphone kablosuz kulaklık kaç lira?
  8. AirPods tek kulaklık satılıyor mu?
  9. AirPods kulaklığın teki kayboldu nasıl bulunur?
  10. AirPods Pro Samsung ile uyumlu mu?

AirPods kaç TL Teknosa?

Öyleyse MV7N2TU/A AirPods'u ile işiniz oldukça kolay. Sunduğu yüksek ses kalitesi ile markanın iddialı ürünlerinden olan bu cihaz, müziği dış seslerden arındırılmış bir şekilde kulaklarınıza getiriyor....Teknik Özellikler.
Taksit SayısıAylık TutarToplam
11.399 TL1.399 TL
2699,50 TL1.399 TL
3466,30 TL1.399 TL

AirPods 2 kaç dakikada şarj oluyor?

AirPods'unuzu şarj kutusunda 15 dakika şarj ederek 3 saate kadar dinleme süresi11 veya 2 saate kadar konuşma süresi elde edersiniz.

Apple kulaklık orjinal olduğunu nasıl anlarız?

Gerçek EarPod paketi, yüzeyinde düz ve pürüzsüzdür, eğer ışık yansımasına bakarsanız, farklılıkları kolayca bulabilirsiniz. Karanlık gölge yoksa, gerçek bir paket diyebiliriz. OEM yazan gerçek EarPods paketidir. OEM yazan gerçek EarPods paketidir.

iPhone kulaklık tek satılıyor mu?

Kablosuz kulaklığın bir tanesi kaybolduğunda diğer teki kullanılmaya devam edilebiliyor; bu hususta herhangi bir sıkıntı yok. Yani AirPods kulaklıklar tek olarak da alışabiliyor. ... Apple AirPods'un herhangi biri kaybolduğunda yenisi için 330 TL ödemek gerekiyor.

AirPods hangi telefonlar için geçerli?

Apple AirPods kulaklıkları, iPhone'lar dışında Android cihazlarla kullanmak da oldukça kolay. Apple'ın kulaklıkları, Apple Watch gibi cihazların aksine sadece iOS'a uyumlu olarak üretilmedi. AirPodsları Android işletim sistemine sahip telefonlar ile kullanmak da mümkün oluyor.

AirPods kulaklık Samsung ile uyumlu mu?

Apple AirPods kulaklıkları, iPhone'lar dışında Android cihazlarla kullanmak da oldukça kolay. Apple'ın kulaklıkları, Apple Watch gibi cihazların aksine sadece iOS'a uyumlu olarak üretilmedi. AirPodsları Android işletim sistemine sahip telefonlar ile kullanmak da mümkün oluyor.

Iphone kablosuz kulaklık kaç lira?

En Popüler Apple Bluetooth Kulaklıklar
  • AirPods Pro MWP22TU/A Aktif Gürültü Önleyici Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık1.889,00 TL26 satıcı
  • AirPods 2.Nesil ve Şarj Kutusu MV7N2TU/A Bluetooth Kulaklık1.215,05 TL31 satıcı
  • AirPods 2.Nesil ve Kablosuz Şarj Kutusu MRXJ2TU/A Bluetooth Kulaklık1.597,62 TL13 satıcı
Daha fazla öğe...

AirPods tek kulaklık satılıyor mu?

Yani AirPods kulaklıklar tek olarak da alışabiliyor. Ancak yenisini satın almak isteyenler için Apple servisini bilgilendirmesi gerekiyor. Apple AirPods'un herhangi biri kaybolduğunda yenisi için 330 TL ödemek gerekiyor.

AirPods kulaklığın teki kayboldu nasıl bulunur?

iCloud.com/find adresine gidin. Apple Kimliğinizle giriş yapın. Tüm Aygıtlar'ı, ardından AirPods'unuzu tıklayın. Her aygıtın altında, konumunun en son ne zaman bulunduğunu veya "Çevrimdışı" ifadesini görürsünüz.

AirPods Pro Samsung ile uyumlu mu?

Türkiye'de 1.899 TL'ye satılan AirPods Pro kablosuz kulaklık, gelen bilgilere göre ve yapılan denemelere göre Android telefonlarla da sorunsuz olarak kullanılabiliyor. Temelde standart Bluetooth bağlantısı kullanan kulaklık, esasen iPhone ve iPad'ler için hazırlanmış olmasına rağmen Android telefonları da dışlamıyor.