Parfüm orjinalliği nasıl sorgulanır?

İçindekiler:

  1. Parfüm orjinalliği nasıl sorgulanır?
  2. Parfüm kodu hangisi?
  3. Orjinal batch kodu nedir?
  4. Parfüm kodu nasıl sorgulanır?
  5. Güvenilir parfüm nereden alınır?
  6. Parfüm batch kodu nedir?
  7. Batch kodu nerede?

Parfüm orjinalliği nasıl sorgulanır?

Orijinal parfümlerde barkod bulunur Orijinal parfüm şişelerinin altında üretildikleri yer kodlanmıştır. Dış karton ambalajındaki hatalı veya eksik yazılar da parfümün sahte olduğunun göstergesidir. Parfümün ambalajının alt kısmında mutlaka barkod bulunmalıdır. Barkodu olmayan parfümler kesinlikle orijinal değildir.

Parfüm kodu hangisi?

Parfüm kodunun şişede yazdığı yer alt kısmıdır. Parfümlerin seri kodları hem şişelere hem de kutusuna işlenir. 4 – 5 haneli olan bu kod mutlaka şişenin üzerinde yazmalıdır. Eğer parfüm kodu şişede yazmıyorsa o parfüm sahtedir.

Orjinal batch kodu nedir?

Seri (Batch) kodu bize; ürünün ne zaman üretildiğini anlatır. Aynı zamanda bize nerede ve kim tarafından üretildiğini de gösterir. Bu nedenle, kalite ile ilgili sorunlarda varolan sorunun asıl nedenini öğrenmek ve aynı zamanda diğer hatalı ürünlerin satışını durdurmak için Seri (Batch) Kodunu kullanılır.

Parfüm kodu nasıl sorgulanır?

Parfüm barkodunun yazdığı yer hem parfüm şişesi hem de ambalaj olmalıdır. Zaten parfümün Ticaret Bakanlığı tarafından onaylandığını gösteren simgeler de buralarda yer alır. Parfüm alırken şişede veya ambalajda 4 haneli parfüm kodu yoksa o parfüm muhtemelen sahtedir.

Güvenilir parfüm nereden alınır?

Orijinal Parfüm Nereden Alınır?
  • Orijinal parfüm alınabilecek en bilinen yerler arasında gümrüklerdeki free shop mağazaları yer alır. ...
  • Güvenilirliği kanıtlanmış bilinen departmanlı mağazalar,
  • Bilindik ve güvenilir kozmetik firmaları,
  • Bilindik ve güvenilir zincir mağaza ve marketler,
  • Güvenilir parfümeri mağazaları.
Daha fazla öğe...

Parfüm batch kodu nedir?

kozmetik ürün şişelerinin altında yazan bir koddur. bu kod ile satın alınan ürünün yaşı internet üzerinden teyit edilebilir. bu kod ile batch code control elinizdeki parfümün orijinal olup olmadığını ve orijinal ise kaç yıllık olduğunu öğrenebilirmişsiniz. ...

Batch kodu nerede?

Merhaba Batch Code! Ürünlerin hem kendi üzerinde, hem de kutularının üzerinde yer alması zorunlu olan bu numara aslında ürünün üretildiği an üzerine basılan, takip etmek amacıyla kullanılan bir "iz".