Gelinim Olur musun Tülin evlendi mi?

İçindekiler:

  1. Gelinim Olur musun Tülin evlendi mi?
  2. Tulin koca evlendi mi?
  3. Caner Tülin şimdi ne yapıyor?
  4. Tülin ile Caner hangi program?
  5. Sinem umaş neden hapse giriyor?

Gelinim Olur musun Tülin evlendi mi?

Yarışma bitti, Tülin ile Caner evlenemediler ama her ikisi de bu sabun köpüğü şöhretin keyfini sonuna kadar çıkardı.

Tulin koca evlendi mi?

Takipçilerin en çok merak ettiği ise Tülin Koca'nın evlenip evlenmediği. Hayranlarının kurduğu Facebook sayfasında yer alan bilgilere göre Tülin Koca hala hayatının aşkını bulup evlenmedi. Bir dönemin en ünlü TV simalarından biri olan Tülin Koca ailesiyle birlikte Eskişehir'de yaşamını sürdürüyor.

Caner Tülin şimdi ne yapıyor?

Yarışma bitti, Tülin ile Caner evlenemediler ama her ikisinin de ekran maceraları kısa sürdü.Yıllar sonra Caner, Esra Erol'un evlilik programıyla ekranlara geri döndü. Erol'un bu hamlesine rakibi Seda Sayan, Tülin'i trasfer ederek cevap verdi. Tülin artık Seda Sayan'ın kadrolu gelin adayı ve yorumcusu oldu.

Tülin ile Caner hangi program?

Berke Kentli ile olan boşanma davası sebebiyle zor günler geçiren Caner Toygar, Esra Erol'un programında "Keşke Tülin'le evlenseydim. Şimdi 15 yaşında çocuğum olurdu" dedi. Ekranların en çok tanınan damadı Caner Toygar, Esra Erol'un evlendirme programında sonunda aradığı mutluluğu bulmuş ve Berke Kentli ile evlenmişti.

Sinem umaş neden hapse giriyor?

programı ile ünlenen ve Semra kaynananın gelin adayı olarak tanınan Sinem Umaş, cezaevine girdi. Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği'nin Başkanı Elçin Yasin Yılmaz, Umaş'ın tehdit ve hakaretlerine maruz kaldığını iddia ederek iki ay tedbir kararı aldırmıştı.