Gülsim Ali kiminle?

İçindekiler:

  1. Gülsim Ali kiminle?
  2. Gülsim Ali Ilhan kac boyunda?
  3. Gönül Dağındaki Dilek evli mi?
  4. Gülsim Ali Ilhan Berk Atan sevgili mi?
  5. Gülsim Ali ilhan kimdir Boyu Kilosu?
  6. Gönül Dağındaki Dilek kimdir?
  7. Gülsim Ali ne mezunu?

Gülsim Ali kiminle?

Gönül Dağı'nda Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan ile kendisi gibi oyuncu Durul Bazan'ın aşkları, yaş farkına takıldı.

Gülsim Ali Ilhan kac boyunda?

1,75 m Gülsim Ali/Boy

Gönül Dağındaki Dilek evli mi?

Gönül Dağı dizisinde Dilek günümüzde Dilek Ali ilhan günümüzde yaşantısını İstanbul'da sürdürmektedir. Ünlü oyuncu 1/76 boyundadır 54 kilodur kova burcudur ve bekardır.

Gülsim Ali Ilhan Berk Atan sevgili mi?

Gönül Dağı sevilen yıldızları Gülsim Ali ve Berk Atan çekim yeri olan Eskişehir'de sık sık görüşse de aşklarını İstanbul'da yaşadıkları öğrenildi. Hafta sonu genellikle Berk Atan ve Gülsim Ali beraber geçiriyor!

Gülsim Ali ilhan kimdir Boyu Kilosu?

Gülsim Ali İlhan Yaşı, Boyu ve Kilosu Günümüzde yaşantısını İstanbul'da sürdüren ünlü oyuncu 1.76 boyundadır. 54 kilodur. Kova Burcudur.

Gönül Dağındaki Dilek kimdir?

GÜLSÜM ALİ İLHAN KİMDİR? tarihinde Bulgarsitan'ın Rusçuk kentinde dünyaya gelen Gülsüm Ali İlhan, aslen Bulgar göçmenidir. ... 1.76 cm boyunda ve 54 kilo olan Gülsüm Ali İlhan; Gönül Dağı, Payitaht Abdülhamid, Yüzleşme, Diriliş Ertuğrul, Hanım Köylü dizilerinde rol almıştır.

Gülsim Ali ne mezunu?

Başkent İletişim Akademisi'nde Oyunculuk ve Diksiyon eğitimi aldıktan sonra 2012 yılında 'Son Yaz Balkanlar' dizisiyle ilk kez kamera karşısına geçmiştir. Bulgarca, Türkçe, İngilizce ve Japonca dillerini konuşabilen oyuncu, şimdilerde ise Gönül Dağı dizisindeki Dilek karakterine hayat vermektedir.