32 yaşında polis olunur mu?

İçindekiler:

  1. 32 yaşında polis olunur mu?
  2. POMEM sınavı ne zaman 2021?
  3. POMEM kpss kaç puan istiyor?
  4. Pomem giriş puanı kaç olmalı?
  5. Memur olma yaş sınırı kaç?

32 yaşında polis olunur mu?

18 yaşını tamamladıktan sonra yaptırılan yaş düzeltmelerinde, düzeltmeden önceki yaş dikkate alınmak şartıyla, sınavın yapıldığı yılın 1 Ocak tarihi itibariyle 30 yaşından gün almamış olmak ( ve daha sonraki tarihlerde doğmuş olmak) gerekiyor. 2020 yılı itibarıyla adaylar yaş şartının devlet memur ...

POMEM sınavı ne zaman 2021?

27. Dönem POMEM sınavları Ön Sağlık Kontrolü aşamasıyla 15 Şubat 2021 tarihinde başlayacaktır. Başvuru merkezleri ve tarihleri ilerleyen günlerde Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesi www.pa.edu.tr adresinde açıklanacaktır.

POMEM kpss kaç puan istiyor?

KPSS POLİSLİK TABAN PUANLARI POMEM alımları için İçişleri Bakanlığının belirlediği tarihlerde ve Emniyet Genel Müdürlüğünün gerçekleştireceği sınavda, KPSS'de Lisans mezunları P3 puan türünden (60,00), önlisans mezunları ise P93 puan türünden (70,00) taban puan veya üzerinde puan almış olmalı.

Pomem giriş puanı kaç olmalı?

olmak üzere beş ayrı kritere göre ve her bir kriter yirmi puan olmak üzere toplam yüz tam puan üzerinden yapılır. Adayın mülakat sınavından başarılı olabilmesi için yüz puan üzerinden en az yetmiş puan alması gerekir.

Memur olma yaş sınırı kaç?

Devlet memuru alımı için aranan şartlar arasında bazı kurumlar tarafından memurlukta yaş sınırı da yer almaktadır. Memur olma yaş sınırı ise yasa tarafından konulmaktadır. Devlet memurluğu için birçok alımda otuz beş yaşını doldurmamış veya da kırk yaşını doldurmamış olmaları istenmektedir.