Yapı Kredi ihtiyaç kredisi faiz oranı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Yapı Kredi ihtiyaç kredisi faiz oranı ne kadar?
  2. Yapı Kredi Taşıt kredisi yüzde kaç?
  3. Yapı Kredi bireysel ihtiyaç kredisi kimlere verilir?
  4. Yapı Kredi emekliye ne kadar kredi veriyor?
  5. Araç kredisi hemen çıkar mı?
  6. Taşıt kredisi en fazla kaç taksit?
  7. Yapı Kredi Bankası'ndan nasıl kredi alınır?
  8. Yapı Kredi gelir beyanı nasıl yapılır?
  9. Yapı Kredi emeklilere kredi veriyor mu?
  10. Taşıt kredisi ne kadar sürede çıkar?

Yapı Kredi ihtiyaç kredisi faiz oranı ne kadar?

Yapı Kredi Kredi Faiz Oranları
Kredi AdıFaiz OranıMaksimum Vade
Konut Kredisi% 1,39120 ay
2. El Taşıt Kredisi% 1,5948 ay
Taşıt Kredisi% 1,5948 ay
İhtiyaç Kredisi% 1,7536 ay

Yapı Kredi Taşıt kredisi yüzde kaç?

Taşıt Kredisi ile sizi hayalinizdeki araca kavuşturalım, aracınız da sizi hayallerinize ulaştırsın! Hayalinizdeki araca kavuşmak şimdi Yapı Kredi Taşıt Kredisi ile mümkün....Hazır Kredi Paketleri.
Vade(Ay)Kredi Tutarı Aylık Taksit TutarıFaiz Oranı
129.584,18 TL% 1,85
245.347,19 TL% 1,75
363.986,57 TL% 1,75
1 satır daha

Yapı Kredi bireysel ihtiyaç kredisi kimlere verilir?

Başvurabiliyorlar ise kredinin kullanılabilmesinin şartları nelerdir? Türkiye'de yerleşik olan ve ülkemizdeki mesleki görev ve/veya ticari faaliyetlerinden düzenli gelir elde eden yabancı uyruklu ya da mavi kart sahibi müşteriler bireysel ihtiyaç kredisi talebinde bulunabilirler.

Yapı Kredi emekliye ne kadar kredi veriyor?

1.750 TL'ye Varan Nakit Promosyon Kampanyası – tarihleri arasında emekli maaşını üç yıl boyunca Yapı Kredi'den alma taahhüdü veren müşterilerimiz 1.750 TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabileceklerdir.

Araç kredisi hemen çıkar mı?

Sıfır km. veya ikinci el araç için taşıt kredisi alma süreci, gelişen bankacılık sektöründe oldukça kısalıyor. Sadece T.C. kimlik numaranız ile başvuracağınız taşıt krediniz için, ortalama 3 gün içerisinde olumlu veya olumsuz cevap alabiliyorsunuz.

Taşıt kredisi en fazla kaç taksit?

Bireysel amaçlı kredinizin araç bedeli 120.000 TL ve altında olan araçlar için azami vade .000,.000 TL aralığında olan araçlar için azami vade .000,.000 TL aralığında olan araçlar için azami vade .000 TL üzeri olan araçlar için ise azami vade 12 aydır.

Yapı Kredi Bankası'ndan nasıl kredi alınır?

Bireysel ihtiyaç kredisi başvurularınızı hemen başvur butonuna tıklayarak, internet şubesi, SMS veya tüm Yapı Kredi ATM'leri üzerinden kolayca yapabilirsiniz. SMS ile başvurmak için BIREYSEL (Boşluk) TCKN (Boşluk) Aylık Net Gelirinizi yazıp 4411'e gönderebilirsiniz.

Yapı Kredi gelir beyanı nasıl yapılır?

SMS ile ; aralarında birer boşluk bırakarak sırasıyla LIMIT, kredi kartı numaranızın son 6 hanesini ve aylık net gelirinizi yazarak 4411'e gönderebilirsiniz.

Yapı Kredi emeklilere kredi veriyor mu?

Yapı Kredi'den emekli müşterilerimize özel kredi fırsatı. 36 aya varan vade seçenekleriyle dilerseniz masrafsız, dilerseniz düşük faizli kredi alternatiflerini kullanarak, bütçenizi zorlamadan kredinizi geri ödeyebilirsiniz. Üstelik taksitlerinizi ayda bir ya da 3 ayda bir rahat rahat ödeyebilirsiniz.

Taşıt kredisi ne kadar sürede çıkar?

3- Taşıt kredisi kaç günde çıkar? İhtiyaç kredilerinde olduğu gibi kredibilitenize ve bankaların çalışma prensiplerine bağlı olarak bu süreç aynı gün veya ortalama 2 iş günü içinde sonuçlanmaktadır.