Çini mürekkep lekesi nasıl çıkar?

İçindekiler:

  1. Çini mürekkep lekesi nasıl çıkar?
  2. Silinmeyen tahta kalemi nasıl çıkar?
  3. Asetat kalemi nasıl çıkar?
  4. Masadan kalem lekesi nasıl çıkar?
  5. Beklemiş Tükenmez kalem lekesi nasıl çıkar?
  6. Sehpa üzerindeki tükenmez kalem lekesi nasıl çıkar?

Çini mürekkep lekesi nasıl çıkar?

Çini mürekkebi lekesi olan eşya veya kısmın büyüklüğüne orantılı bir kabin içerisine bitkisel sıvı yağ koyup eşyanızı buraya bastırın.

Silinmeyen tahta kalemi nasıl çıkar?

Küçük bir bardağın içinde bir ölçek karbonatla bir ölçek diş macununu karıştır. Bu karışımı doğrudan marker lekesine sür ve kısa bir süre beklet. Temiz ve hafifçe nemli bir bez alıp dairesel hareketlerle lekeyi sil. Biraz çaba sarf etmen gerekebilir ama leke muhtemelen çıkacaktır.

Asetat kalemi nasıl çıkar?

CD Kalemi Lekesi Nasıl Çıkar?

  1. Asetat kalemi lekesinin bulunduğu alana bulaşık makinesi parlatıcısı dökün.
  2. Leke renk kaybetmeye başlayıncaya kadar bekletin.
  3. Ardından ılık su ile lekenin bulunduğu alan iyice durulanmalıdır. Durulama doğru yapılmadığında lekenin tamamen ortadan kalkması zorlaşabilir.

Masadan kalem lekesi nasıl çıkar?

Bir kaba biraz süt dökün ve giysinizin lekeli bölümünü batırın. Bir gece bekletin. Sonra eski bir diş fırçasıyla lekeli kısmı fırçalayın.

Beklemiş Tükenmez kalem lekesi nasıl çıkar?

-Limon kolonyası kullanarak, tükenmez kalem lekesini çıkarabilirsiniz. -Bunun dışında derinin olduğu yere vazelin sürüp ardından asetonla tükenmez kalem lekelerini çıkarmayı deneyebilirsiniz. -Diğer yöntem ise deriye zarar vermeyen süt ve sirke karışımıdır. Yarım bardak sirke ve yarım bardak sütü karıştırın.

Sehpa üzerindeki tükenmez kalem lekesi nasıl çıkar?

Bir kabın içinde bir miktar karbonat ve bir miktar diş macununu karıştırın. Lekenin üzerine sürün ve diş fırçası ile fırçalayın.