Nano ekran koruyucu nedir?

İçindekiler:

  1. Nano ekran koruyucu nedir?
  2. 6 D ekran koruyucu nedir?
  3. Blue nano nedir?
  4. Cam ekran koruyucu mu plastik mi?
  5. Flexible nano ekran koruyucu nedir?
  6. Hayalet cam ne işe yarar?
  7. Ekran koruma filmi nedir?

Nano ekran koruyucu nedir?

Nano Glass ise esnek yapılıdır ve bu sayede ekranın kenarlarında daha iyi sonuçlar verir. ... Nano Glass temperli camlara oranla ekranda daha fazla yer kaplar ve daha ince yapılıdır. İki ürün de 9H sertliktedir. Yani anahtar gibi sert metallere karşı dayanıklıdır yüzeylerinde çizilme olmaz ve parmak izi bırakmazlar.

6 D ekran koruyucu nedir?

5D ve 6D Ekran koruyucuları, kırılan camlardaki büyük parçaların çevreye zarar vermesini engeller. Aynı zamanda parmak izinin hassasiyetinin daha iyi şekilde çalışmasını sağlar. Bu yüzden kıvrımlı telefonlar için ekranlarında 5D veya 6D gibi ekran koruyucuları kullanmak doğru olacaktır.

Blue nano nedir?

Blue nano glass ekran koruyucu ultra ınce tempered glass:kimyasal ışlemlerle güçlendirilmiş çok yüksek derecedeki darbelere dayanıklı camdan üretilmiştir. ... Çok büyük darbelerde kırılarak (cam gibi parçalanmaz tehlike oluşturmaz) darbeyi emerek telefonunuzun ekranını korur.

Cam ekran koruyucu mu plastik mi?

Plastik koruyucuların önemli bir farkı, cam koruyucular genellikle 0,3 - 0,5 mm arasında bir kalınlığa sahipken plastiğin 0,1 mm kalınlıkta olması. Cam ekran koruyucular, his olarak gerçek ekrana daha benzer bir deneyim sunuyor.

Flexible nano ekran koruyucu nedir?

Nano Glass Kimyasal İşlemlerle Güçlendirilmiş, Plastik Ve Likit Cam Kullanılarak İmal Edilen Nano Ekran Koruyucular Çok Yüksek Derecedeki Darbelere Dayanabilmektedir. Telefonu Standart Cam Koruyuculardan Daha İyi Korur. Esnek Materyal Nano Glass Plastik Ve Cam Materyallerden Oluştuğu İçin Çatlamaz Ve Gerçekten .

Hayalet cam ne işe yarar?

Sıradan hayalet ekran koruyucular 45 derecen itibaren ekranı karartmaya başlarken bu koruyucu 28 dereceden itibaren ekranınızı karartır ve yanınızda dahi olsalar ekran içeriğiniz göremezler. Ayrıca ekran kalitenizden ödün vermeden renklerinizi canlı olarak görmeye devam edeceksiniz.

Ekran koruma filmi nedir?

Ekran koruyucuları, çiziklere ve çatlamalara karşı ekranın kendisi kadar açıklar, ancak ek bir güvenlik katmanı sunuyorlar. Ekranınız Gorilla Glass da olsa, bu çiziklere karşı sıfır risk demek değil. Hele ki düşmelere karşı çok az bir koruma sağlayabilir.