Zeruj Port avm'ye nasil gidilir?

İçindekiler:

  1. Zeruj Port avm'ye nasil gidilir?
  2. Zeruj Port AVM kimin?
  3. Zeruj Port hangi magazalar var?
  4. Zeruj Port Pendik Ne Zaman Açılacak 2021?
  5. Cevizlibağdan Marmaraya nasıl gidilir?
  6. Pendik Zeruj ne zaman açılacak?
  7. Zeruj Port hangi günler açık?
  8. Hangi Marmaray durağı metrobüse yakın?
  9. Cevizlibağdan Oliviuma nasıl gidilir?
  10. Olivium hangi mahallede?
  11. Zeruj Port hafta sonu açık mı?

Zeruj Port avm'ye nasil gidilir?

Zeruj Port AVM'ye Marmaray, Bağcılar-Kabataş Hattı, Yenikapı-Havalimanı Metro Hattı ve MR11 İETT hattı ile gidilebiliyor. Zeruj Port AVM, Kazlıçeşme Marmaray İstasyonuna 3 dakika, Bağcılar-Kabataş [T1] Hattı AKŞEMSETTİN Durağına 2 dakika, Zeytinburnu – Merter Metro İstasyonlarına 5 dk yakınlıkta yer alıyor.

Zeruj Port AVM kimin?

İş hayatında başarılı olan girişimci Zeruj, bir yılda 150'den fazla tasarımcı ile çalışarak yüzbinlerce insana ulaşmayı başaran bir isimdir. Türkiye'nin yanı sıra Arap ve Ortadoğu dünyasıyla da işbirlikleri yapan Zehra Özkaymaz, kadın kadına dayanışma ilkesine değer vererek geliştiğini ifade ediyor.

Zeruj Port hangi magazalar var?

Miss Aysha, Ladureipek, Elin Mısıroğlu, Ayşe Genç, Hilay butik, Kk Desing, Al-Mara Exclusive, Ayşegül Güneş, Meryem Merve Batu, Jorbinol, Fambella, Butik Melike, Ferraceci, MY Mood, Dresslove, Lysa Studio, Kadriye Baştürk, Kevser Sarıoğlu, Garzia, bygülay, Eylül Alyans, Evla Desing, Efşa Moda, ButikkSqr, Aura Desing, ...

Zeruj Port Pendik Ne Zaman Açılacak 2021?

Zeruj Mall AVM, Pendik Minibüs Durakları'nın yanı başında yer alıyor.Zeruj Port AVM Kimin sorusunun yanıtı da Zehra Özkaymaz olarak karşımıza çıkıyor. Zeruj Pendik AVM Ne Zaman Açılacak sorusu ise 11 Haziran 2021 olarak yanıt buluyor.

Cevizlibağdan Marmaraya nasıl gidilir?

Cevizlibağ Metrobüs durağından MARMARAY'a MR11 otobüsleri gidiyor. (Kazlıçeşme istasyonuna) Yaklaşık 15-20 dakika sürüyor. (MR11 Cevizlibağ'da Avrupa Konutları tarafındaki İETT durağından geçiyor.)

Pendik Zeruj ne zaman açılacak?

Zeruj Mall AVM, Pendik Minibüs Durakları'nın yanı başında yer alıyor.Zeruj Port AVM Kimin sorusunun yanıtı da Zehra Özkaymaz olarak karşımıza çıkıyor. Zeruj Pendik AVM Ne Zaman Açılacak sorusu ise 11 Haziran 2021 olarak yanıt buluyor.

Zeruj Port hangi günler açık?

Via Port AVM Cuma ve Cumartesi günleri 11:00 ile 24:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Hangi Marmaray durağı metrobüse yakın?

Söğütlüçeşme Metrobüs durağından MARMARAY ın Söğütlüçeşme istasyonuna geçebilirsiniz. İkisi yanyana zaten. Cevizlibağ Metrobüs durağından MARMARAY'a MR11 otobüsleri gidiyor. (Kazlıçeşme istasyonuna) Yaklaşık 15-20 dakika sürüyor. (MR11 Cevizlibağ'da Avrupa Konutları tarafındaki İETT durağından geçiyor.)

Cevizlibağdan Oliviuma nasıl gidilir?

BN3 Halkalı – Yenikapı (Marmaray durağında İnerek 5 Dakika yürüme mesafesinde Olivium'a ulaşabilirsiniz.) MR11 Cevizlibağ – Kazlıçeşme (Marmaray durağında İnerek 5 Dakika yürüme mesafesinde Olivium'a ulaşabilirsiniz.)

Olivium hangi mahallede?

Olivium Outlet Center, İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Gökalp Mahallesi, Prof.

Zeruj Port hafta sonu açık mı?

Via Port AVM Cuma ve Cumartesi günleri 11:00 ile 24:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Diğer günler 11:00 ile 23:00 saatleri arasında hizmet veriyor.