Boru paça pantolon ne demek?

İçindekiler:

  1. Boru paça pantolon ne demek?
  2. Flare pantolon kime yakışır?
  3. Havuç kesim pantolon kimlere yakışır?
  4. Boyfriend pantolon hangi vücut tipine uygun?
  5. Slim jean pantolon ne demek?
  6. Havuç pantolonla ne giyilir?
  7. Havuç pantolon kısa boylulara yakışır mı?
  8. Elma tipi vücut nasıl pantolon giymeli?
  9. Mavi skinny jean ne demek?
  10. MOM High Ankle Jeans ne demek?

Boru paça pantolon ne demek?

Boru Paça Kesim Pantolonlar Ancak parçaları doğru indikçe pantolon biraz daha bol bir görünüm sergiliyor. Bacak boyları bir boru kadar düz göründüğü için pantolon kesimi boru paça olarak adlandırılıyor. Sıklıkla tercih edilen kesimlerden biri olduğunu belirtebiliriz.

Flare pantolon kime yakışır?

Uzun boylu kadınların tercih etmesini uygun gördüğümüz flare pantolonlar, bel ve basen kısmı vücuda oturan daha sonra paçalara kadar gittikçe genişlemektedir. ... Kısa boylu kadınların flare pantolonları giymesi çok kötü bir görünüş oluşturacaktır. Bu tarz pantolonlarda zarif görünümlü ayakkabılar tercih etmeniz önerilir.

Havuç kesim pantolon kimlere yakışır?

Havuç Pantolon nasıl giyilir ve kimler giymeli? Basen kısmını oldukça iri gösteren bu pantolonları genelde kalçaları daha küçük bayanların tercih etmesi daha doğrudur. Bu pantolon modellerini seçerken senenin modası mor ve lila renkleri içine beyaz gömlekler ile kombin edebilirsiniz.

Boyfriend pantolon hangi vücut tipine uygun?

Boyfriend jeans pantolon kimlere yakışır? Boyfriend jeans, rahatlığına düşkün olup şık görünmek isteyen kadınlar için doğru bir tercih olacaktır. ... Uzun boylu kadınlar, boyfriend jeans modellerini spor ayakkabı modelleriyle tamamlayarak spor ve şık bir görünüm sağlayabilirler.

Slim jean pantolon ne demek?

Slim : Slim-Fit veya kısaca slim pantolonlar, dar kalıp olarak bilinir. Dar olmalarıyla birlikte, skinny pantolonlar kadar vücudu sarmalayıp sıkmazlar. Günümüzde jean ailesinin en çok tercih edilen kalıplarından biridir. Straight : Bu kalıp regular, standart ve düz kesim olarakta adlandırılır.

Havuç pantolonla ne giyilir?

Havuç pantolonunuzun kesimine göre üst seçimi yapmalısınız. Örneğin basen kısmı daha salaş ve bolsa, üzerine crop veya dar bir bluz seçmenizi tavsiye ediyoruz. Tam tersi daha sıkı ve üzerinize oturan bir havuç pantolon tercih ettiyseniz, üst giyim için dökümlü kumaşlara ve modellere rahatlıkla yönelebilirsiniz.

Havuç pantolon kısa boylulara yakışır mı?

Havuç kesim pantolon kısa boylular için modelleri ve basenliler için pantolon modelleri arasında yer almamaktadır. ... Havuç pantolonun boyu bilekte bittiği için ise kısa boylu bayanların kullanmaması gerekmektedir. Kısa boylu bayanlar havuç pantolon kullandığı zaman olduğundan daha fazla kısa ve basık göndereceklerdir.

Elma tipi vücut nasıl pantolon giymeli?

Elma vücut tipi için en uygun pantolon modeli ise dar paça bir jean olacaktır. Öte yandan renkli ve desenli pantolonlar, havuç modeller ve kalın kemerler de size çok yakışacaktır. Pantolonunuzun üstüne giydiğiniz parçanın ise üst bölgenizi daha zayıf gösterecek dökümlü olmasına dikkat edin.

Mavi skinny jean ne demek?

Skinny jean, son yıllarda özellikle kadınların sıklıkla günlük giyim kıyafet kombinlerinde tercih ettiği bir kot pantolon kesim tarzıdır. Kelime anlamı olarak Türkçeye "dar kot pantolon" olarak çevrilebilir. Skinny jean'lerde kullanılan kumaşın özelliği tamamıyla sert kot kumaş olmamasıdır.

MOM High Ankle Jeans ne demek?

Pamuklu yıkanmış streç kottan, 5 cepli, ekstra yüksek belli bilek boyu pantolon. Hafif bol kesimli, düz paçalı. Pamuk içeriği kısmen geri dönüştürülmüştür.