Kadıköy Karaköy Vapur kaç dakika sürüyor?

İçindekiler:

  1. Kadıköy Karaköy Vapur kaç dakika sürüyor?
  2. Karaköy Kadıköy vapur en son kaçta?
  3. Üsküdar Kadıköy vapur var mı?
  4. Kadıköy Karaköy Vapur kaç TL?
  5. Kadıköy Karaköy vapuru nereden kalkıyor?
  6. Üsküdar Ortaköy vapur var mı?
  7. Kadıköy Vapur kaç TL?
  8. Kadıköyden Eminönü'ne vapur saatleri?
  9. Kadıköyden Eminönüne vapur var mı?
  10. Kadıköy Karaköy nasıl gidilir?
  11. Üsküdar'dan Eminönü'ne vapur var mı?

Kadıköy Karaköy Vapur kaç dakika sürüyor?

Beyoğlu – Karaköy iskelesi ile Kadıköy İskelesi arasında kalkış ve varışlı olmak üzere denizyolu – feribot – gemi – tekne – vapur yolculuğu 20 dakika ila 30 dakika arasında değişmektedir.

Karaköy Kadıköy vapur en son kaçta?

KARAKÖY - KADIKÖY (METRO DURAĞI) vapur hattının gelecek haftaki saatlerine genel bakış: 07:35'da çalışmaya başlıyor ve 19:00'da bitiyor.

Üsküdar Kadıköy vapur var mı?

Karşılıklı olarak hafta içi günlerde 14; hafta sonu ve resmi tatillerde ise 12 sefer gerçekleştirilecek. KadıköyÜsküdar bağlantısı 25 dakika, Üsküdar – Ortaköy 10 dakika ve toplum yolculuk süresi 35 dakika olacak.

Kadıköy Karaköy Vapur kaç TL?

Şehir Hatları KadıköyKaraköy – Eminönü vapur hattı için tam bilet, İstanbulkart ile 4 TL'dir. Öğrenci bileti 1.70 TL, indirimli bilet ise 2.50 TL'dir.

Kadıköy Karaköy vapuru nereden kalkıyor?

KADIKÖY - KARAKÖY - EMINÖNÜ vapur hattının ilk durağı Kadıköy (Eminönü İskelesi) olup son durağı Eminönü (Şehir Hatları Kadıköy İskelesi) durağıdır.

Üsküdar Ortaköy vapur var mı?

ÜSKÜDAR - ORTAKÖY vapur hattının ilk durağı Ortaköy (Şehir Hatları) olup son durağı Üsküdar (Şehir Hatları) durağıdır. ÜSKÜDAR - ORTAKÖY (Ortaköy (Şehir Hatları)‎→Üsküdar (Şehir Hatları)), her gün çalışıyor.

Kadıköy Vapur kaç TL?

Şehir Hatları Kadıköy – Beşiktaş vapur hattı için tam bilet, İstanbulkart ile 4 TL'dir. Öğrenci bileti 1.70 TL, indirimli bilet ise 2.50 TL'dir.

Kadıköyden Eminönü'ne vapur saatleri?

Kadıköy'den Eminönü'ne gitmek için kalkan vapurlar hafta içi her gün sabah saat 07:00'de ilk seferini gerçekleştirmektedir. Yolculuğunuz 20 dakika sürmektedir. Her 15 dakikada bir kalkan vapurlar akşam 20:40'ta son seferini gerçekleştirmektedir.

Kadıköyden Eminönüne vapur var mı?

Kadıköy'den Eminönü'ne gitmek için kalkan vapurlar hafta içi her gün sabah saat 07:00'de ilk seferini gerçekleştirmektedir. Yolculuğunuz 20 dakika sürmektedir. Her 15 dakikada bir kalkan vapurlar akşam 20:40'ta son seferini gerçekleştirmektedir.

Kadıköy Karaköy nasıl gidilir?

İstanbul konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Karaköy Kadıköy Hattı konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 11K, 11N, 11Y, 16F, 16M, 16S, 16U, 320A, 6.
  2. Tren: MARMARAY.
  3. Metro: M4, M5.
  4. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: C-319.
BE

Üsküdar'dan Eminönü'ne vapur var mı?

ÜSKÜDAR - KARAKÖY - EMINÖNÜ vapur hattının ilk durağı Üsküdar (Şehir Hatları) olup son durağı Üsküdar (Şehir Hatları) durağıdır. ÜSKÜDAR - KARAKÖY - EMINÖNÜ (Üsküdar (Şehir Hatları)‎→Üsküdar (Şehir Hatları)), her gün çalışıyor.