Thermove krem gunde kac kere kullanılır?

İçindekiler:

  1. Thermove krem gunde kac kere kullanılır?
  2. Thermoflex krem nasıl kullanılır?
  3. Thermo Rheumon krem ne işe yarar?
  4. Tantum jel krem ne işe yarar?
  5. Rheumon %5 jel krem ne işe yarar?
  6. Thermove 10 1 krem ne için kullanılır?
  7. Muscoril krem ne işe yarar?
  8. Tantum %5 jel nedir?
  9. Tantum ilaç nedir?
  10. Fito krem nedir ve ne için kullanılır?

Thermove krem gunde kac kere kullanılır?

3. THERMOVE nasıl kullanılır? Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Doktorunuz hastalığınıza bağlı olarak THERMOVE dozunu size söyleyecektir. Doktorunuz tarafından başka türlü belirtilmedikçe aşağıdaki talimatlara uyunuz. THERMOVE kremi, günde 3-4 kez ağrılı bölgeye fındık büyüklüğünde uygulayınız.

Thermoflex krem nasıl kullanılır?

THERMOFLEX® sadece derinize dışarıdan uygulama içindir. THERMOFLEX® kremin uygularken masaj başlığını kullanınız ve masaj başlığını hafifçe bastırarak, dairesel hareketlerle kremi deri içerisine iyice yedirerek sürünüz (aşağıdaki şekilde gösterilmektedir). Tedaviye 2 haftaya kadar devam edebilirsiniz.

Thermo Rheumon krem ne işe yarar?

THERMO-RHEUMON, etkin madde olarak etofenamat içerir. Etofenamat, steroid olmayan (kortizonsuz) anti-romatik (romatizma tedavisi) ilaçlar grubundandır ve iltihap/inflamasyon giderici (anti-inflamatuvar) ve ağrı kesici (analjezik) özelliklere sahiptir.

Tantum jel krem ne işe yarar?

®, aşağıdaki durumların tedavisinde kullanılır: Cerrahi-Ortopedi-Travmatoloji: • Doku zedeleyici ve/veya yangılı dokulardaki ameliyatlar, • Burkulma, • Çıkık, • Ezik, • Tendonit (kasları kemiğe bağlayan yapılar olan tendonların yangısı), • Bursit (eklem keselerinin yangısı), • Yanık v.s.

Rheumon %5 jel krem ne işe yarar?

RHEUMON % 5 JEL, aşağıdaki durumların tedavisinde kullanılır: Spor yaralanmaları gibi künt travmalardan sonra el ve ayaklardaki akut ezilme, burkulma ve zorlanmalara bağlı ağrılı durumlar. Diz eklemi iltihabı durumlarında, eklem çevresi yumuşak dokulardaki (bursa, tendon, bağlar ve eklem kapsülü) ağrılı durumlar.

Thermove 10 1 krem ne için kullanılır?

Thermove krem genel olarak ağrı kesici ve kas gevşetici olarak kullanılan bir ilaçtır.

Muscoril krem ne işe yarar?

Yetişkinlerde ve 16 yaştan itibaren adolesanlarda, akut spinal patolojideki ağrılı kas spazmlarının ek tedavisinde endikedir.

Tantum %5 jel nedir?

TANTUM®; cerrahi, travmatik vs. sebeplerle yumuşak doku zedelenmesi sonucu meydana gelen akut (primer) enflamasyonun lokal mekanizmalarını etkileyerek antienflamatuar, antiödem ve antienflamatuar etkisine bağlı analjezik etki gösterir; enflamasyona bağlı olmayan ağrılarda etkisizdir.

Tantum ilaç nedir?

Diş ve çevre dokuların cerrahi girişimlerden sonra ağrı ve iltihabı gidermek amacıyla kullanılır.

Fito krem nedir ve ne için kullanılır?

Cilt üzerinde meydana gelen çizik, yara, yanık gibi hafif yaralanma kaynaklı durumların tedavisinde kullanılan Fito krem, reçetesiz bir şekilde eczanelerden temin edilebilen ve yaygın olarak kullanılan bir kremdir.