Arayan numara kim uygulama?

İçindekiler:

  1. Arayan numara kim uygulama?
  2. iPhone'da arayan numara yok ne demek?
  3. Vodafone numara sorgulama ucretli mi?
  4. 7048 hangi numara?
  5. Bilinmeyen numara ne anlama geliyor?
  6. iPhone'da arayan numara yok nasıl engellenir?

Arayan numara kim uygulama?

1 - Whos Call - Arayan ID ve Engel Numara tanıma programı denilince akla gelen ilk uygulamalardan olan Whos Call, bir milyardan fazla telefon numarasını sisteminde barındırır. Ücretsiz olan bu uygulamayı kullandığınız işletim sistemine göre Apple Store, Google Play ve Microsoft Store'dan indirebilirsiniz.

iPhone'da arayan numara yok ne demek?

iPhone'da gizli numara ile arandığınız zaman 'Arayan Numara Yok' ekranı ile karşılaşırsınız. Gizli numara engelleme işlemi telefonunuzda bulunan bir işlem değildir. Operatörlere göre farklılık göstermektedir. Turkcell kullanıcıları gizli numaraları engellemek için, #253# tuşlarına basılması yeterlidir.

Vodafone numara sorgulama ucretli mi?

Yapılan her sorgu 4 TL olarak ücretlendirilir. Fiyatlara vergiler dahildir.

7048 hangi numara?

Türk Telekom bilinmeyen numaralar servine ulaşmak için cep telefonuzdan 11811 numarasını arayabilirsiniz. Vodafone aboneleri Bilinmeyen Numaralar Servisine, 7048'e kısa mesaj göndererek ulaşabilirler.

Bilinmeyen numara ne anlama geliyor?

Bilinmeyen Numaralar; tanımadığınız bir Turkcell numarasının kime ait olduğunu ya da numarasını öğrenmek istediğiniz kişiye ulaşmanızı sağlayan Turkcell servisidir.

iPhone'da arayan numara yok nasıl engellenir?

Ayarlar > Telefon'a gidin. Arama Engelleme/No. Belirleme'ye dokunun. Bu Uygulamaların Aramaları Engellemesine ve Arayan Numarayı Sağlamasına İzin Verin bölümünde uygulamayı açın veya kapatın.