PUBG nasıl oynanir Mobile?

İçindekiler:

  1. PUBG nasıl oynanir Mobile?
  2. PUBG oyunu nedir nasıl oynanır?
  3. PUBG şekilli isim nasıl yazılır?
  4. PUBG hassasiyet kodu nereye girilir?
  5. PUBG ne tür bir oyun?
  6. PUBG hassasiyet ayarları nasıl olmalı?
  7. PUBG uc kodu nasıl girilir?
  8. PUBG oyun nasıl başlatılır?
  9. PUBG de nasıl birlikte oynanır?

PUBG nasıl oynanir Mobile?

Pubg Mobile oyununun amacı hayatta kalmaktır. Klasik oyun modunda 100 kişilik oyuncu kadrosu kendi içinde rastgele takımlara ayrılır. Oyuncular uçaktan paraşütle istediği bölgeye atlayabilir. Oyuncular yere indiğinde herkes eşit durumdadır.

PUBG oyunu nedir nasıl oynanır?

Takım olarak veya solo şekilde oynanabilen PUBG, FPS oyun kategorisindedir. Oyunda bir uçağın içinde toplanmış olan oyuncular belirledikleri noktalara paraşütle atlayarak adadaki imkanlarla görevleri yapmaktadırlar. Bir oyuna yaklaşık olarak 100 kişi dahil olmaktadır.

PUBG şekilli isim nasıl yazılır?

(abc gibi.) Sağ üst köşede yer alan “kaydet” butonuna basıp işlemi tamamlayın. Daha sonra tekrar PUBG'de yer alan ID kartı kısmına gelin. Bu kısma “abc” ibaresini yazdığınızda şekilli takma adın belirdiğini göreceksiniz.

PUBG hassasiyet kodu nereye girilir?

Ekranı aşağı doğru kaydırdığınızda 'plan yönetimi' yazılı bir buton göreceksiniz. Bu butona tıklayınız. Açılan küçük penceredeki 'arama yönetimi' yazılı butona tıklayın. Hassasiyet kodunu boşluğa girerek 'ön izleme' butonuna tıklayın.

PUBG ne tür bir oyun?

Oynanış PUBG, 100'e yakın oyuncunun büyük ölçekli bir haritada birbirlerini öldürerek hayatta kalmaya çalıştıkları bir ölüm maçı oyunudur. Oyuncular oyuna tek başına, 2 ya da 4 kişilik takımlar hâlinde veya 4 kişilik takımlara karşı tek başına girebilir.

PUBG hassasiyet ayarları nasıl olmalı?

PUBG Mobile Kamera Hassasiyeti Ayarları
  1. Şahış Dürbünsüz: %70.
  2. Lazer & Holografik Nişangâh, Nişan Yardımcıları: %50.
  3. 3x Dürbün, Win94: %22.
  4. 6x Dürbün: %10.
  5. Şahıs Dürbünsüz: %70.
  6. 2x Dürbün: %50.
  7. 4x Dürbün, VSS: %12.
  8. 8x Dürbün: %8.

PUBG uc kodu nasıl girilir?

"Oyuncu No doğrulama" alanına oyundaki Karakter ID'nizi girip "TAMAM" butonuna tıklayarak giriş yapın. Bu alanda oyun içi kullanıcı adınızın görünmesini bekleyin. EPIN başlıklı "Lütfen e-pin kodunu gir" yazan alana, Perdigital.com'dan satın aldığınız PUBG Mobile UC kodunu girin ve "OK" butonuna tıklayın.

PUBG oyun nasıl başlatılır?

PUBG Mobile oyununun App Store ya da Google Play Store'dan mobil cihazınıza indirdikten sonra, yapmanız gereken ilk şey karakterinizi oluşturup, oyuna dahil olmak. Sol baş parmağınızla karakteri yönlendirirken, sağ baş parmağınızla da silahınızı yönlendiriyorsunuz.

PUBG de nasıl birlikte oynanır?

Sol alt bölümde “Davet Et” butonunun üstündeki insan simgesine dokunun. Açılan menünün sağ alt tarafındaki “Ekle” seçeneğine tıklayın. Ekrandaki “Gelişmiş Arma” başlığındaki kutuya arkadaşınızın oyundaki adını yazın ve “Ara” tuşuna basın. Açılan sayfadaki arkadaş ekleme butonuna dokunun.