Miniatürk giriş müze kart geçerli mi?

İçindekiler:

  1. Miniatürk giriş müze kart geçerli mi?
  2. Beylikdüzünden Miniatürk nasıl gidilir?
  3. Miniatürk giriş kaç para?
  4. Miniatürk hangi ilçeye bağlı?
  5. Istanbul minyatür park hangi semtte?
  6. Yıldız Sarayı Müze Kart geçerli mi?
  7. Miniatürk e eminönünden nasıl gidilir?

Miniatürk giriş müze kart geçerli mi?

"Yerli ve yabancı turistlerin İstanbul turlarında ilk adresi olan Miniatürk, kısa sürede muhteşem bir Türkiye turu atmak isteyenler için de ideal bir mekân. Kısacası, Türkiye'nin Vitrini!" Müzemiz, her gün 9.00 – 19.00 saatleri arasında ziyarete açıktır. Tam Bilet Ücreti Kredi kartı ve nakit TL geçerlidir.

Beylikdüzünden Miniatürk nasıl gidilir?

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler taraflarından geliyorsanız herhangi bir Metrobüs istasyonundan metrobüs ile Halıcıoğlu durağında indikten sonra alt geçitten sağ taraftan devam ederek karşınızdaki otobüs durağınıdan biraz daha aşağıya doğru yürüyerek Halıcıoğlu-8 otobüs durağından 41ST ...

Miniatürk giriş kaç para?

Tam bilet ücreti: 7,5 TL. İndirimli: Öğrenci, Öğretmen, Polis ve Askeri Personel giriş bilet ücreti: 3 TL. Yabancı (turist) ziyaretçi giriş bilet ücreti : 15 TL.

Miniatürk hangi ilçeye bağlı?

İstanbul içinde kısa bir sürede Türkiye'nin önemli tarihi ve kültürel mekanlarında tur atmak isteyenler ve özellikle çocuklu aileler için çok ideal bir mekan. Haliç kıyılarında, Sütlüce semtinde bulunuyor.

Istanbul minyatür park hangi semtte?

İstanbul içinde kısa bir sürede Türkiye'nin önemli tarihi ve kültürel mekanlarında tur atmak isteyenler ve özellikle çocuklu aileler için çok ideal bir mekan. Haliç kıyılarında, Sütlüce semtinde bulunuyor. Aynı zamanda 60.000 metrekarelik alanı ile dünyanın en geniş alanına kurulmuş bir minyatür park özelliğine sahip.

Yıldız Sarayı Müze Kart geçerli mi?

Ancak 'de alınan karar neticesinde Yıldız Sarayı'nda Müzekart geçerlidir.

Miniatürk e eminönünden nasıl gidilir?

Miniatürk Beyoğlu Belediyesine bağlı Sütlüce semtindedir. Müzeye metrobüs ile Halıcıoğlu durağında indikten sonra 41 ST belediye otobüsü yada dolmuşla ulaşılabilir. Eminönü'nden kalkan 47, 47E,47Ç ve 47N hatları da Miniatürk'e ulaşım için diğer bir yöntemdir.