Travazol krem hamilelikte kullanılır mı?

İçindekiler:

  1. Travazol krem hamilelikte kullanılır mı?
  2. Vajinal kaşıntı gebelik belirtisi olabilir mi?
  3. Kaşıntı hamilelik belirtisi olabilir mi?
  4. Travocort hamilelikte kullanılır mı?
  5. Travocort ne işe yarıyor?

Travazol krem hamilelikte kullanılır mı?

Hamile olduğunuzu veya olabileceğinizi doktorunuza bildiriniz zira doktorunuz TRAVAZOL reçete etmeden önce bu durumu dikkate almak isteyecektir. Genel bir kural olarak hamileliğin ilk üç ayında kortikosteroid içeren haricen uygulanan preparatların kullanılması sakıncalıdır.

Vajinal kaşıntı gebelik belirtisi olabilir mi?

Hamileliğin ilk üç haftasında vajinanızdan istem dışı beyaz yapışkan bir sıvı geldiğini görebilirsiniz, vücudunuz kendini hamileliğe hazırlamaya başlamış olabilir. Bu belirti dışında vajinal kaşıntı ve yanma hissi de varsa mutlaka doktorunuza görünmelisiniz.

Kaşıntı hamilelik belirtisi olabilir mi?

Kaşıntı, gebeliğin intraheptik kolestazı (ICP, ayrıca obstetrik kolestaz olarak da bilinir) adı verilen bir gebelik durumunun belirtisi olabilir.

Travocort hamilelikte kullanılır mı?

Gebelik kategorisi: C'dir. Tıbbi gereklilik dışında hamilelerde kullanılmamalıdır. Hamile kadınlarda yöresel uygulanan kortikosteroidlerin teratojenik etkilerini gösteren çalışmalar yoktur.

Travocort ne işe yarıyor?

TRAVOCORT, ağır iltihabi veya ekzemalarla birlikte seyreden (örneğin ellerde, parmak araları, kasık ve genital bölgelerde) derinin yüzeysel mantar enfeksiyonlarının başlangıç veya ara tedavisi için kullanılır.