Okul öncesi öğretmenleri kaç saat çalışır?

İçindekiler:

  1. Okul öncesi öğretmenleri kaç saat çalışır?
  2. Okul öncesi öğretmeni kaç saat derse girer?
  3. Okul öncesi eğitim Günde kaç saat?
  4. Haftada 30 saat derse giren öğretmen ne kadar maaş alır?
  5. Okul öncesi öğretmenleri ek ders ücreti alıyor mu?

Okul öncesi öğretmenleri kaç saat çalışır?

c) Okul öncesi eğitim kurumlarında öğretmenlerin çalışma saatleri, Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen ve Yöneticilerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Esaslar ile Okul Öncesi Eğitim Programına uygun olarak; tam gün eğitimde bir günde en çok 9, haftada 42 çalışma saati süresini, ikili ve yarım gün eğitimde ise bir ...

Okul öncesi öğretmeni kaç saat derse girer?

Okul öncesi öğretmenleri haftada 18 saat aylık (maaş) karşılığı ve ilave olarak 12 saatte zorunlu ek ders okutmakla görevlidirler. Okul öncesi öğretmenlerinin ders dışı hazırlık planlamadan 3 saat ve varsa nöbeti ile birlikte haftalık ek dersi 18 saat olmaktadır.

Okul öncesi eğitim Günde kaç saat?

Okul öncesi özel eğitim okullarında: 5 gün, günde 6 etkinlik saati olmak üzere haftada 30 saat, Bağımsız özel eğitim okullarındaki tüm kademe ve sınıflarda: Haftada 2 gün, Günlük 6, haftada 12 saat, Diğer okul türlerinde bulunan özel eğitim alt sınıflarında: 1,2,3,4 ve 8. Sınıflarda; haftada 2 gün, günlük 6, haftada 12 ...

Haftada 30 saat derse giren öğretmen ne kadar maaş alır?

30 saat derse giren bir branş öğretmeni 18 saat ek ders ücreti alır. 29 saat derse giren bir branş öğretmeni 16 saat ek ders ücreti alır. 28 saat derse giren bir branş öğretmeni 15 saat ek ders ücreti alır.

Okul öncesi öğretmenleri ek ders ücreti alıyor mu?

Açıklanan kazanımların 16 . maddesine göre; sınıf öğretmenlerine, okul öncesi öğretmenlerine ve atölye şefliği görevi verilen öğretmenlere haftalık ilave 2 saat ek ders ücreti ödenmesini sağladık maddesi uyarınca okul öncesi ve sınıf öğretmenlerine haftada 17 saat ek ders ücreti ödenecek.