Epimedyumlu macun kadınlarda ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Epimedyumlu macun kadınlarda ne işe yarar?
  2. Epimedyumlu macun kadınlar kullanabilir mi?
  3. Epimedyumlu macun zararları nelerdir?
  4. Epimedyumlu macun etkisi ne kadar?
  5. Epimedyumlu macun her gün kullanılır mı?
  6. Epimedyumlu macun alkolle kullanılırsa ne olur?
  7. Epimedyumlu macun kimler kullanabilir?
  8. Epimedyumlu macun neden yasaklandı?
  9. Epimedium macun etkisi ne kadar sürer?
  10. Epimedyumlu macun sürekli kullanılır mı?
  11. Epimedyumlu macunun etkisi ne kadar sürer?

Epimedyumlu macun kadınlarda ne işe yarar?

Epimedyumlu macun kullanan kadınlar eskisine oranla kendilerini çok daha iyi hissettiklerini ve hayatlarında yeni bir sayfa açtıklarını belirtiyorlar. Epimedyumlu macun kullanan kadınlar artık eşlerine karşı daha istekli olduklarını ve özel hayatlarının çok daha renkli geçtiğini dile getiriyor.

Epimedyumlu macun kadınlar kullanabilir mi?

Epimedyumlu macun kullanımı oldukça basit olup erkek ve kadın kullanıcılar için aynı şekilde kullanılmalıdır. Herbalist uzmanlar tarafından tavsiye edilen kullanım şekli de ilişkiden 1 saat önce sadece 1 çay kaşığı miktarıdır. Epimedyumlu macun yeterince etkili olduğundan daha fazla kullanılmasına hiç gerek yoktur.

Epimedyumlu macun zararları nelerdir?

Epimedium Force marka epimedyumlu macun kullanım tavsiyesine uyularak sadece 1 çay kaşığı tüketildiğinde faydaları vardır, zarar vermez. Tavsiye edilen miktarın üzerinde yendiğinde baş ağrısı, kalp çarpıntısı ve yüksek tansiyon gibi sağlık sorunlarına yol açabilir.

Epimedyumlu macun etkisi ne kadar?

Ancak epimedyumlu macun kullanan kişilerin söylemlerini baz alarak ortalama süreler verecek olursak; kullanıcıların büyük çoğunluğu macunu yedikten sonra 30 dakika içinde etkisini göstermeye başladığını ve etkisinin 12 saat ile 72 saat arası sürdüğünü belirtiyorlar.

Epimedyumlu macun her gün kullanılır mı?

Epimedyumlu macun günde sadece 1 kere kullanılmalıdır.

Epimedyumlu macun alkolle kullanılırsa ne olur?

Epimedium Force marka epimedyumlu macun ürününden en yüksek düzeyde fayda görmek istiyorsanız ilişkiden 1 saat önce sadece 1 çay kaşığı yiyin ve alkol ile birlikte tüketmeyin. Daha fazla yediğinizde daha iyi etki etmeyeceği gibi baş ağrısı ve tansiyon yükselmesi yapabilir. Bu nedenle bu kurallara uyulması önemlidir.

Epimedyumlu macun kimler kullanabilir?

18-65 yaş aralığındaki erkek ve kadınlar epimedyumlu macunu kullanabilir.

Epimedyumlu macun neden yasaklandı?

Bundan yaklaşık 2 yıl önce Themra Macun'ün yeni üretimi yasaklanmıştı. Bunun sebebi ise, içerisine sildenafil karıştırılmış pek çok sahtesinin yapılmasıydı. Bakanlığın yaptığı inceleme sonucunda Resmi ve orijinal olan Themra macunun da üretimi kısa süreliğine durduruldu.

Epimedium macun etkisi ne kadar sürer?

Kullanıcı deneyimlerini baz alacak olursak Epimedium Force kullananlar macunun 30 dakika içinde etkisini göstermeye başladığını dile getiriyorlar. Etkisini göstermeye başadıktan sonra bu etkiyi 12 saat süresince hissettiğini söyleyen de var 72 saat boyunca kendisini iyi hissettiğini söyleyenler de..

Epimedyumlu macun sürekli kullanılır mı?

Epimedium Force tamamen doğal olduğundan insan sağlığına hiç zarar vermediği gibi etki gücü ve süresi açısından da piyasadaki diğer epimedyumlu macun markalarının hepsinden daha iyi. Epimedyumlu macun çok sık kullanılırsa vücut alışacağından her zaman aynı etkiyi göremeyebilirsiniz.

Epimedyumlu macunun etkisi ne kadar sürer?

Kullanıcı deneyimlerini baz alacak olursak Epimedium Force kullananlar macunun 30 dakika içinde etkisini göstermeye başladığını dile getiriyorlar. Etkisini göstermeye başadıktan sonra bu etkiyi 12 saat süresince hissettiğini söyleyen de var 72 saat boyunca kendisini iyi hissettiğini söyleyenler de..