Suda Collagen ne kadar süre kullanılmalı?

İçindekiler:

  1. Suda Collagen ne kadar süre kullanılmalı?
  2. Kolajen kilo verdirir mi?
  3. Suda Collagen nasıl saklanır?
  4. Toz SUDA COLLAGEN nasıl kullanılır?
  5. Toz halinde kolajen nasıl kullanılır?
  6. Kolajen kimler kullanabilir?

Suda Collagen ne kadar süre kullanılmalı?

Yapılan bilimsel araştırmalar, peptit formundaki 2500mg kolajeni en az 8 hafta aralıksız kullanmanız gerektiğini gösteriyor. SUDA COLLAGEN®'i ne zaman tüketmeliyim? Yetişkinlerin günün herhangi bir saatinde günde 1 porsiyon ürünü tüketmesi tavsiye edilir.

Kolajen kilo verdirir mi?

Kolajen maddesi kilo aldırıcı özelliğe sahip bir bileşik değildir. Kolajen takviyeleri de bu nedenle kilo aldırıcı değil kilo vermeye yönelik ürünler olmaktadır.

Suda Collagen nasıl saklanır?

Ürünün tazeliğini korumak için serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız.

Toz SUDA COLLAGEN nasıl kullanılır?

Nasıl Kullanılmalı: Yetişkinlerin günün herhangi bir saatinde 1 porsiyonu (1 şaşe/10g) 250ml su ile karıştırılarak tüketilmesi tavsiye edilmektedir. Günlük porsiyon miktarını aşmayınız.

Toz halinde kolajen nasıl kullanılır?

Toz kolajenler su, süt ya da tercih edilen bir içecek ile karıştırılması gereken ürünlerdir. Günlük olarak tüketilmesi halinde vücudun ihtiyacı olan kolajenin büyük bir kısmını karşılayan toz kolajenler aynı zamanda vitamin ve mineral desteklidir.

Kolajen kimler kullanabilir?

18 yaşından büyük herkes kolajen kullanabilir. Kolajen kullanımında bir yaş sıkıntısı yoktur. Genel olarak kullanımı güvenlidir. Kronik böbrek ya da karaciğer yetmezliği gibi rahatsızlığı olan hastalar, hamileler, emzirenler doktorlarına danışmalıdır.