Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti nereye ödeniyor?

İçindekiler:

  1. Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti nereye ödeniyor?
  2. Osmangazi Köprüsü ücret ödemesi nasıl yapılır?
  3. Osmangazi gecis ucreti nasil odenir?
  4. Osman Gazi Köprüsü fiyatı ne kadar?
  5. Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti tek yön mü?
  6. HGS geçiş ihlali kaç gün içinde ödenmeli?

Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti nereye ödeniyor?

Borç kaydına ilişkin ödemeler T.C. Ziraat Bankası A.Ş. veya QNB Finansbank A.Ş. şubeleri ile bu bankaların internet bankacılığı sistemlerinden, igs.otoyolas.com.tr internet adresinden ihlalli geçiş sorgusu sonrasında “ödeme yap” seçeneği ile ya da OTOYOL A.Ş. Mobil Uygulaması telefona indirilerek yapılabilir.

Osmangazi Köprüsü ücret ödemesi nasıl yapılır?

Osmangazi Köprüsü geçiş ücretleri OGS yani “Otomatik Geçiş Sistemi” ve HGS yani “Hızlı Geçiş Sistemi” sayesinde ödenebilmektedir. OGS veya HGS bulundurulan araçlara yerleştirilmiş olan elektronik cihazlar sayesinde köprüden geçerken durmaya gerek kalmaksızın ödemenizi yapmış olursunuz.

Osmangazi gecis ucreti nasil odenir?

Evet, NAKİT gişelerinde geçiş ücretini Kredi Kartınızla, Banka Kartınızla ya da Nakit olarak ödeyebilirsiniz. Gişelerde durmadan; 20 km/saat hızla geçmek istiyorsanız aracınıza ait plakaya tanımlı, yeterli bakiyesi olan veya hesabınıza bağlı ya da kredi kartınızla ilişkilendirilmiş OGS/HGS etiketi almanızı öneririz.

Osman Gazi Köprüsü fiyatı ne kadar?

Ücretli olarak hizmet vermeye devam edecek olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki 1.sınıf araçlar için geçiş ücreti 27.50 TL ve Osmangazi Köprüsü'nde de 1.sınıf araçlar için geçiş ücreti de 147.50 TL olarak uygulanıyor.

Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti tek yön mü?

Osmangazi Köprüsü Ücreti Ödemesi Otoyol ve köprü geçişlerinde Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) ve Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) sayesinde ücret ödeniyor. ... Osmangazi Köprüsü gidiş dönüş ücreti ayrı ayrı alınıyor. Yani çift yönlü geçiş sistemi uygulanıyor.

HGS geçiş ihlali kaç gün içinde ödenmeli?

HGS Kaçak Geçiş İndirimi Ceza tebliğ edilmeden veya tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde ödeme yapılması durumunda, geçiş ücreti hariç 4 kat idari para cezası üzerinden diğer trafik cezalarında olduğu gibi %25 indirim uygulanır.