Burnumda siyah noktalar var ne yapmalıyım?

İçindekiler:

  1. Burnumda siyah noktalar var ne yapmalıyım?
  2. Siyah nokta temizleme çubuğu nasıl kullanılır?
  3. Burun üstündeki siyah noktalardan nasıl kurtulabiliriz?
  4. Vakumlu siyah nokta temizleme aleti hangi marka?
  5. Yui siyah nokta temizleme cihazı nasıl kullanılır?
  6. Sivilce ve siyah nokta sıkma aleti nasıl kullanılır?
  7. Siyah nokta sıkıldıktan sonra ne yapmalı?

Burnumda siyah noktalar var ne yapmalıyım?

Limon - karbonat: Yarım limonun suyunu 1 yemek kaşığı karbonatla karıştırın. Macun kıvamına gelen karışımı sorunlu bölgeye ovarak uygulayın. Arından cildinizi soğuk suyla durulayabilirsiniz.

Siyah nokta temizleme çubuğu nasıl kullanılır?

Aleti, siyah nokta ve sivilcelerin üzerine hafifçe bastırın. Cilde zarar verebilecek şekilde aleti çok sert bastırmayın veya sürüklemeyin veya kazımayın.

Burun üstündeki siyah noktalardan nasıl kurtulabiliriz?

1 yemek kaşığı karbonat veya tuza yarım limon suyu ekleyip macun kıvamına gelene kadar karıştırın. Ardından siyah noktaların bulunduğu sorunlu bölgeye parmaklarınızla ovalayarak sürün ve iyice yayıldıktan sonra 15-20 dakika bekleyin.

Vakumlu siyah nokta temizleme aleti hangi marka?

Xiaomi InFace. Xiaomi Inface siyah nokta giderici, cilt bakımınıza eşlik edecek en iyi ürünlerden bir tanesi. Oluşturduğu vakum etkisiyle cilt üzerindeki siyah noktaları; fazla yağı ve kiri emen cihaz, kan dolaşımını arttırarak daha canlı bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.

Yui siyah nokta temizleme cihazı nasıl kullanılır?

En etkili kullanım için buhar veya sıcak su ile yumuşayan cilde uygulanması tavsiye edilir. Cilt sıcaklık, buhar ve nemle yumuşatıldıktan sonra Yui siyah noktaları gözeneklerden kolayca emerek çıkarır. En iyi sonuç için ciltte gezinerek kullanılması tavsiye edilir.

Sivilce ve siyah nokta sıkma aleti nasıl kullanılır?

Aleti, siyah nokta ve sivilcelerin üzerine hafifçe bastırın. Cilde zarar verebilecek şekilde aleti çok sert bastırmayın veya sürüklemeyin veya kazımayın.

Siyah nokta sıkıldıktan sonra ne yapmalı?

Sıkılarak çıkarılmış siyah noktaların yerlerinde oluşan boşlukların hızlı bir biçimde kapanması için, düzenli olarak cildinize tonik uygulaması yapmanız önemlidir. Kullanacağınız toniğin mutlaka cilt tipinize uygun olması gerekir. Yüzünüzü ılık su ve sabunla yıkadıktan sonra, tonikle mutlaka temizlemelisiniz.