Twitter'da Tweetlerim neden görünmüyor?

İçindekiler:

  1. Twitter'da Tweetlerim neden görünmüyor?
  2. Twitterda silinen tweetler görünür mü?
  3. Twitter'da kısıtlama ne demek?
  4. Twitterda kısıtlama nasıl yapılır?
  5. Twitter nasıl herkese açık?
  6. Twitterda kısıtlama var mı?
  7. Twitter'da TT listesi nerede?
  8. Twitter verileri nereye iniyor?
  9. Twitter kaydedilenler nerede?
  10. Silinen tweet geri yüklenir mi?
  11. Twitter verileri ne zaman siler?
  12. Twitter'da beni takip eden birini nasıl çıkarırım?

Twitter'da Tweetlerim neden görünmüyor?

Kırpılmış profil zaman akışlarına şunlar neden olabilir: Profillerinden arka arkaya çok sayıda Tweet silen hesaplar. ... Bir haftadan daha eski Tweetler, dizinleme kapasitesi kısıtlamaları nedeniyle zaman akışlarında veya aramalarda görüntülenemeyebilir. Eski Tweetler asla kaybolmaz ancak her zaman görüntülenemez.

Twitterda silinen tweetler görünür mü?

Silinen Tweetin Retweetleri de twitter.com, iOS İçin Twitter ve Android İçin Twitter'dan kaldırılır. Bir Tweet silindikten sonra, Tweet içeriklerine, ilgili meta verilere ve bu Tweetle ilgili tüm analitik bilgilere artık Twitter'daki herkes tarafından ulaşılamaz.

Twitter'da kısıtlama ne demek?

Hesabınızın bazı özellikleri geçici olarak sınırlandırıldı Örneğin bu, Tweetler, beğeniler, Retweetler gibi etkinliklerinizi yalnızca takipçilerinizin görebileceği anlamına gelebilir. Taciz içerikli olabilecek içeriğe erişimi sınırlayarak, daha güvenli bir ortam ve daha güçlü bir Twitter topluluğu oluşturuyoruz.

Twitterda kısıtlama nasıl yapılır?

Engellemek istediğiniz hesaptan gelen bir Tweetin üstündeki simgesine dokunun. Engelle öğesine ve ardından doğrulamak için Engelle öğesine dokunun. Engellemek istediğiniz hesabın profil sayfasına gidin.

Twitter nasıl herkese açık?

Ayarlar ve gizlilik'e gidin. Hesabınız'a gidin ve Hesap bilgileri'ne ilerleyip parolanızı girin. Korumalı Tweetler'e ilerleyin, oka tıklayın ve Tweetlerimi korumaya al'ın yanındaki onay kutusunu işaretleyin. Sizden İptal'i veya Korumaya al'ı seçmeniz istenecektir; Korumaya al'ı seçin.

Twitterda kısıtlama var mı?

Kullanıcılar Twitter Kurallarımızı ve Twitter Hizmet Şartlarını ihlal etmedikleri sürece Twitter'da kendilerini özgürce ifade edebilirler. Tweetleriniz korumalı olmadığı sürece Tweetlerinizi Twitter'daki herkes görebilir. Birinin fikir veya görüşlerine dayanarak içerik engellemez, sınırlandırmaz veya kaldırmayız.

Twitter'da TT listesi nerede?

Gündemleri Twitter'ın mobil uygulamalarında, Keşfet sekmesi altındaki Gündemler bölümünde bulabilirsiniz. Masaüstü veya dizüstü bilgisayardan twitter.com adresine giriş yapıldığında, Gündemler Anasayfa zaman akışı, Bildirimler, arama sonuçları ve profil sayfaları dahil olmak üzere birçok yerde listelenir.

Twitter verileri nereye iniyor?

Ayarlarınızdan, Verilerini indir bölümünün altında, Arşivi indir'e dokunabilirsiniz. Twitter hesabınızla ilişkilendirilmiş onaylı e-posta adresinize indirme bağlantısının yer aldığı bir e-posta da göndeririz.

Twitter kaydedilenler nerede?

Kaydedilen tweet'ler ise Twitter'ın mobil uygulamasındaki sol açılır menüde (Listeler ve Anlar gibi seçenekleri bulunduran) yer alan yeni Kaydedilenler sekmesinden görülebiliyor.

Silinen tweet geri yüklenir mi?

Hayır. Bir tweeti sildiğinde, Twitter'dan kalıcı olarak silindiği için Twitter zaman akışında geri yüklenemez. Eğer kaydettiysen, TweetDeleter'daki silinmiş tweet arşivinde erişilebilir olacaktır.

Twitter verileri ne zaman siler?

İlk seçenek, Twitter hesabınızı tamamen kapatmak. Eğer hesabınızı kapatırsanız, eski tweetleriniz arşivde 30 gün tutuluyor, ardından arşivden de siliniyor. Bu 30 gün içinde hesabınızı yine açıp aktif hale getirebiliyorsunuz.

Twitter'da beni takip eden birini nasıl çıkarırım?

Takip etmeyi bırakmak istediğiniz hesabın profil sayfasına gidin. Profil sayfasındaki Takip ediliyor butonunun üzerine farenizle geldiğinizde buton Takibi bırak seçeneğine dönüşür. Butona tıklayarak hesabı takip etmeyi bırakın.