Alleben Göleti açık mı kapalı mı?

İçindekiler:

  1. Alleben Göleti açık mı kapalı mı?
  2. Gaziantep Alleben Göleti mangal yasak mı?
  3. Alleben Kapalı mı?
  4. Alleben Göleti pazar günü açık mı?
  5. Alleben Göleti saat kaça kadar açık?
  6. Gaziantep mangal yasak mi?
  7. Gaziantep Dülükbaba mangal serbest mi?
  8. Gaziantep Dülükbaba pazar günü açık mı?
  9. Alleben Göleti ucretli mi?
  10. Gaziantep Alleben Göleti yapay mı?
  11. Piknik yerinde mangal yasak mı?
  12. Bursa'da mangal yapmak yasak mı?
  13. Gaziantep piknik alanları ne zaman açılacak?
  14. Alleben göletinde neler var?

Alleben Göleti açık mı kapalı mı?

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Gaziantep Hayvanat Bahçesi, Burç Ormanı, Erikçe Ormanı, Alleben Göleti, Nizip Karpuzatan Tesisimiz Gaziantep Valiliği kararıyla 01.09.2021 tarihine kadar ziyarete kapatılmıştır.” denildi.

Gaziantep Alleben Göleti mangal yasak mı?

Her kamelyanin yanında bir tane mangal var. Yani mangal götürmenize gerek yok.

Alleben Kapalı mı?

Son Dakika...Alleben Göleti Ziyarete Kapatıldı... Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Duyurdu... Gaziantep Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada11.09.2020 tarihinden 01.10.2020 tarihine kadar Teknofest kapsamında Alleben Göleti'nin ziyaretçi alımına kapatıldı açıklaması yaptı...

Alleben Göleti pazar günü açık mı?

Pazar günü Alleben Göleti açılıyor. Bu keyfi sizlerle paylaşmak için sizleri Pazar saat : 17:00'de Alleben Göleti açılışına davet ediyoruz. Göl, Balık ve Işık gösterileri keyfini sakın kaçırmayın !

Alleben Göleti saat kaça kadar açık?

Gölet, 07.00 – 22.00 Saatleri arasında hizmet vermektedir.

Gaziantep mangal yasak mi?

İstanbul'da 30 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında ormanlık alanlara giriş ve piknik yapmak yasaklandı. ... Ankara'da da havai fişek kullanımı ve belediyeye ait mesire alanlarında mangal ve ateş yakılması yasaklandı. Gaziantep'te ise ormanlara giriş yasağı 15 Ağustos'a kadar sürecek.

Gaziantep Dülükbaba mangal serbest mi?

Bu kararla birlikte Gaziantep'te bulunan Burç ve Dülükbaba Ormanlarından mangal yapmak yasaklandı. ...

Gaziantep Dülükbaba pazar günü açık mı?

Gaziantep'te Burç, Dülükbaba, Erikçe, Yamaçtepe ve Nizip yolu üzerinde bulunan Sinan Köyü yakınlarındaki ormanlara piknik için giriş çıkıların bu hafta Cumartesi ve Pazar günleri yasaklandığı belirtilirken, bu ormanlarla ilgili güvenlik kuvvetleri her türlü güvenlik tedbirlerini de aldığı ifade edildi.

Alleben Göleti ucretli mi?

Şahıs giriş ücreti 1₺ İndirimli Şahıs giriş ücreti 0.5₺

Gaziantep Alleben Göleti yapay mı?

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan suni Alleben Göleti, yakınlarında başka büyük su birikintisi olmaması nedeniyle kuş cennetine dönüşüyor. Doğal bir gölet olmamasına rağmen 100 civarında kuş türüne ev sahipliği yapan Alleben, göçmen kuşların da konaklama merkezi oldu.

Piknik yerinde mangal yasak mı?

Açıklamada, Milli Parklar Bölge Müdürlüğünce sokak hayvanlarını beslemekle görevlendirilenler ve yetkili kamu görevlileri haricinde ormanlara girişin 30 Eylül'e kadar uzatıldığı belirtilerek, "İlimizdeki ormanlarda ve orman içi yollarda mola vermek, piknik yapmak, mangal, semaver vb. ateş yakmak yasaktır.

Bursa'da mangal yapmak yasak mı?

Bursa ve ilçelerindeki bütün piknik ve mesire yerleri ile Uludağ Milli Park sınırları sınırları içerisindeki tüm alanlarda 2 Ağustos tarihinden tarihine kadar mangal/semaver/kamp ateşi ve kontrollü ateş yapmak yasaklanmıştır.

Gaziantep piknik alanları ne zaman açılacak?

Koronavirüs sebebiyle Bakanlık genelgesiyle park, bahçe, piknik alanları, mesire yerleri, plajlar 1 Haziran 2020'den itibaren kullanılabiliyor.

Alleben göletinde neler var?

140.000 m2'lik Alleben Göleti Rekreasyon Alanı içerisinde, Restaurant, kafeterya, Aqupark, Su kayağı, Spor Tesisleri(Koşu Parkuru, basketbol ve Halı saha), Yapay sahil ve Yüzme havuzu, Biyolojik Gölet (Akşam Saatlerinde ışıklı su gösterisi yapılıyor) Piknik üniteleri, Mescit, Büfe-Market, çeşme, tuvalet, Yürüyüş ve ...