Supravit ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Supravit ne işe yarar?
  2. Supravit şurup nedir ne için kullanılır?
  3. Supravit şurup kuşlara verilir mi?
  4. Polivit ne kadar süre kullanılmalı?
  5. Multimix nasıl kullanılır?
  6. IMU plus şurup ne işe yarar?
  7. Pediatrik şurup neye iyi gelir?
  8. Muhabbet kuşları için vitaminler nelerdir?
  9. Polivit se ne işe yarar?
  10. Aferin kaç saatte bir verilmeli?
  11. Mukotik şurup nasıl kullanılır?
  12. Imunol şurup ne işe yarar?
  13. Imunol sambucus şurup ne işe yarar?
  14. 6 aylık bebeğe aferin şurup verilir mi?
  15. Muhabbet Kusuna vitamin nasil verilir?
  16. Muhabbet Kuşu vitamin kaç günde bir verilir?
  17. Kuşlara vitamin nasıl verilir?

Supravit ne işe yarar?

SUPRAVİT PEDİATRİK, dengeli oranlarda bir araya getirilmiş bir vitamin şurubudur. İçeriğindeki vitamin miktarları 2-12 yaş arasındaki çocukların günlük gereksinimlerini karşılayacak şekilde ayarlanmıştır. 100 mililitrelik şişelerde bulunur. SUPRAVİT PEDİATRİK D vitamin (koyun yünü) içerir.

Supravit şurup nedir ne için kullanılır?

SUPRAVİT PEDİATRİK şurup, dengeli oranlarda bir araya getirilmiş bir vitamin kombinasyonudur. Aktif madde konsantrasyonları 2-12 yaş arasındaki çocukların günlük gereksinimlerini karşılayacak şekilde ayarlanmıştır. A vitamini: Büyüme ve epitel dokunun gelişimi ve korunmasında önemli rol oynar.

Supravit şurup kuşlara verilir mi?

BİLGİ: KUŞLARIMIZA POLİVİT ve SUPRAVİT VEREBİLİRİZ; Her İkisi de Multi Vitamin Çocuk Şurubudur; Polivit ve Supravit; Her İkiside Eş Değer Ürün Olup Fakat Polivit Daha Etkili, İnsan Sağlığında ve Çocuklarda Kullanılmaktadır,MUBİŞLERİMİZDE RAHATLIKLA KULLANABİLİRİZ.

Polivit ne kadar süre kullanılmalı?

Uygulama şekli: 6 yaşından küçük çocuklara su, meyve suyu veya mamaya karıştırılarak, 6 yaşından büyük çocuklara kahvaltıda verilebilir.

Multimix nasıl kullanılır?

MULTİMİX sadece ağızdan kullanım içindir. MULTİMİX´i 6 yaşından küçük çocuklara su, meyve suyu veya mamaya karıştırarak, 6 yaşından büyük çocuklara kahvaltı ile birlikte verebilirsiniz. Doktorunuz MULTİMİX ile tedavinizin ne kadar süreceğini size bildirecektir.

IMU plus şurup ne işe yarar?

Cevap: Merhaba İmuplus şurup içindeki vitamin mineral kombinasyonu ile iştah açar boy uzamasına yardımcı olur. Aynı zamanda da içindeki antiviral özelliği ile bağışıklık sisteminin destekler ve sık hasta olmayı engeller.

Pediatrik şurup neye iyi gelir?

A-FERİN pediatrik, grip, soğuk algınlığı gibi durumlarda ortaya çıkan; ateş, burun tıkanıklığı, kırıklık hali ve minör adale ağrıları, genizde kaşıntı gibi semptomların tedavisinde kullanılır.

Muhabbet kuşları için vitaminler nelerdir?

Muhabbet Kuşu Suyuna Doğal Takviyeler Limon, C vitamini bakımından oldukça kuvvetlidir ve kış mevsimlerinde olası hastalıklara karşı evcil hayvanınızı korur. Yine muhabbet kuşunun suyu birkaç damla pekmez ya da bal ilave etmek de hastalıklara karşı vücut direncini arttırır.

Polivit se ne işe yarar?

Kullanım Sahası Pet hayvanların ve süs kuşlarının vitamin ihtiyacını karşılamak amacı ile kullanılır. Pet hayvanlarının ve süs kuşlarının selenyum minerali kaynağı olarak kullanılır. Arıların vitamin ve selenyum ihtiyacını Karşılamak amacı ile kullanılır.

Aferin kaç saatte bir verilmeli?

3 ay-1 yaş: Günde 4-6 saat ara ile 1/4 ölçek (1.25 mL) 1-2 yaş: Günde 4-6 saat ara ile 1/2 ölçek (2.5 mL) 2-6 yaş: Günde 4-6 saat ara ile 1 ölçek (5 mL) 6-12 yaş : Günde 4-6 saat ara ile 2 ölçek (10 mL) Hekim tavsiyesi olmadan günde 6 defadan fazla kullanılmamalıdır. 3 yaşının altındaki çocuklarda hekim kontrolünde ...

Mukotik şurup nasıl kullanılır?

Aşırı mukus oluşması ile karakterize akut ve kronik solunum yolları hastalıkları ile sekretuar orta kulak iltihabında yardımcı tedavi olarak kullanılır. Uygulama şekli: Ağızdan alınır.

Imunol şurup ne işe yarar?

İmunol Sıvı Form, çocuklar için geliştirilmiş gıda takviyesidir. Beta Glukan 1,3/1,6, ekinezya, propolis, C vitamini ve çinko içerikli İmunol Sıvı Form, bileşimindeki C vitamini ve çinko ile; bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.

Imunol sambucus şurup ne işe yarar?

Çocukların bağışıklık sistemini desteklemek üzere geliştirilmiş sıvı formda gıda takviyesidir. İmunol Sambucus sıvı form içerisinde Sambucus nigra (kara mürver), C vitamini, üzüm çekirdeği ekstresi ve çinko bulunmaktadır. Lezzetli tadı ile çocukların kolayca kullanabileceği bağışıklık desteğidir.

6 aylık bebeğe aferin şurup verilir mi?

2 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmamalıdır. Günde 4 dozdan fazla kullanmayınız. A-FERİN pediatrik 'i 5 günden uzun süreli kullanmayınız.

Muhabbet Kusuna vitamin nasil verilir?

Muhabbet Kuşu Vitamin Kullanımı
  1. Her canlıda olduğu gibi muhabbet kuşlarında da yemin yanı sıra suyun önemi oldukça büyüktür. ...
  2. Muhabbet kuşlarının içme sularına vitamin koyabileceğiniz gibi doğal takviye olarak da birkaç damla limon damlatabilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Muhabbet Kuşu vitamin kaç günde bir verilir?

Kuşların suyuna her gün vitamin koymamalısınız. Vitamin kullanımı çok seyrek aralıklarla yapılmalıdır. Örneğin her ay üst üste 4-5 gün süreyle kuşunuza vitamin verebilirsiniz. Kuşlarımızın sularını hergün değiştirmemiz gerekmektedir.

Kuşlara vitamin nasıl verilir?

Muhabbet Kuşu Vitamin Kullanımı
  1. Her canlıda olduğu gibi muhabbet kuşlarında da yemin yanı sıra suyun önemi oldukça büyüktür. ...
  2. Muhabbet kuşlarının içme sularına vitamin koyabileceğiniz gibi doğal takviye olarak da birkaç damla limon damlatabilirsiniz.
Daha fazla öğe...