Salda da yüzülüyor mu?

İçindekiler:

  1. Salda da yüzülüyor mu?
  2. Isparta Salda Gölü ne kadar?
  3. Salda Gölü'ne girmek yasak mi?
  4. Salda da suya giriliyor mu?
  5. Salda Gölü ücreti ne kadar?
  6. Salda Gölü Piknik Alanı Açık mı?
  7. Salda Golune giris ucretli mi?

Salda da yüzülüyor mu?

5-Salda Gölü çevresinde nerede yüzülür? Salda Gölü çevresinde bulunan Tabiat Parkı Orman Plajı, Yeşilova Halk Plajı ve Doğanbaba Halk Plajı, gönül rahatlığıyla yüzebileceğin plajlar. ... Gölün yüzmek için en uygun noktası bulunan plaj, aynı zamanda özellikle yaz mevsiminde en kalabalık olan plaj.

Isparta Salda Gölü ne kadar?

SALDA GÖLÜ'NE EN KOLAY ULAŞIM NASIL OLUR? Salda Gölü, Burdur ilk merkezine 60 kilometre, Isparta merkeze 107 km, Denizli merkeze 100 km mesafede konumlanıyor.

Salda Gölü'ne girmek yasak mi?

Salda Gölü'ne Araç Girişi Yasaklandı Salda Gölü'nde koruma planı kapsamında; Maldivler olarak bilinen beyaz kumsal alanına araç ile giriş yasaklandı.

Salda da suya giriliyor mu?

Beyaz kumu ve turkuaz mavisi rengiyle 'Türkiye'nin Maldivleri' olarak bilinen Salda Gölü, son yılların en cazip mekanları arasında yer alıyor. ... Koruma alanında bulunan bu bölgede göle giremeyen ziyaretçiler, belirlenen alanlarda yürüyüş yaptı. Salda Gölü'nde halk plajında ise suya girilmesine izin veriliyor.

Salda Gölü ücreti ne kadar?

Salda Gölü Tabiat Parkı Giriş Ücreti 2021 Araçsız kişi başı: 5 TL. Motorsiklet: 10 TL. Otomobil: 15 TL. Minibüs: 45 TL.

Salda Gölü Piknik Alanı Açık mı?

Salda Gölü Tabiat Parkı Plajı içerisinde Salda Gölü Tabiat Parkı Ziyaretçi Merkezi 7 gün açık olacak şekilde hizmet veriyor.

Salda Golune giris ucretli mi?

Salda Gölü Tabiat Parkı Giriş Ücreti 2021 Araçsız kişi başı: 5 TL. Motorsiklet: 10 TL. ... Midibüs: 75 TL. Otobüs: 150 TL.