Genital bolge Kararmasini ne gecirir?

İçindekiler:

  1. Genital bolge Kararmasini ne gecirir?
  2. Sinoz beyazlatıcı krem genital bölgeye sürülür mü?
  3. Vajinal nasil beyazlar?
  4. Sinoz beyazlatıcı krem ne kadar sürede etki eder?
  5. Sinoz beyazlatıcı nasıl kullanılır?
  6. Vajina beyazlatma zararli mi?
  7. Sinoz vücut beyazlatıcı krem nasıl kullanılır?

Genital bolge Kararmasini ne gecirir?

Limon Masajı: vajina bölgesinde meydana gelen kararmalar üzerine birkaç damla limon damlatılır ve masaj yapılır. Limon tamamen kuruduktan sonra suyla durulanır. Bu işlemi 2-3 günde bir tekrar ederek, bölgede oluşan kararma azaltılabilir.

Sinoz beyazlatıcı krem genital bölgeye sürülür mü?

Cevap: Merhaba,Sinoz Beyazlatıcı Krem; diz, dirsek, kol altı, dış genital ve bikini bölgesinde yer alan kararmaların ten rengine eşitlenmesini destekler.

Vajinal nasil beyazlar?

Portakalın kabuklarını ezin ve bir miktar yoğurtla karıştırın. Bikini bölgesi( vajina) kararması olan bölgeye belirli aralıklarla uygulayın. Balı süt tozunu ve bir miktar badem yağını karıştırın. Macun kıvamına getirdiğiniz karışımı kararma olan vajina bölgesine sürün.15dk beklettikten sonra yıkayın.

Sinoz beyazlatıcı krem ne kadar sürede etki eder?

Kullanımı haftada 2 kere olarak öngörülen Sinoz maske, sadece 15-20 dakikalık kısa bir süre içerisinde etkisini göstermeye başlar. Diğer popüler Sinoz ürünleri arasında beyazlatıcı kremler, nemlendirici yüz kremleri ve göz çevresi bakım kremleri yer almaktadır.

Sinoz beyazlatıcı nasıl kullanılır?

Göz çevresi hariç temiz cilde dairesel hareketler ile hafifçe masaj yaparak uygulayınız. Gece ve gündüz olmak üzere günde 2 kez kullanımı tavsiye edilir. Günlük kullanıma ve tüm cilt tiplerine uygundur.

Vajina beyazlatma zararli mi?

Vajina beyazlatma işleminde kullanılan lazer ışınlarının, uzman hekimler tarafından yapıldığı takdirde hiçbir zararı bulunmamaktadır. Lazer ışınları, cildin 3-4 mm derinine kadar etki edebilirler ve bu oldukça yüzeysel bir işlemdir. Lazer ışınlarının rahme, yumurtalıklara ve rahim ağzına kesinlikle bir etkisi bulunmaz.

Sinoz vücut beyazlatıcı krem nasıl kullanılır?

Kremi yeterli miktarda avuç içinize aldıktan sonra, ton eşitsizliğinin olduğu bölgeye dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayınız. Ürün emilimi gerçekleşene kadar ilgili bölgenin yıkanmaması tavsiye edilir. İlaç değil, kozmetik ürünüdür.