Siyah göze hangi renk far sürülür?

İçindekiler:

  1. Siyah göze hangi renk far sürülür?
  2. Smokey Eye makyajı Nasıl Yapılır?
  3. Siyah göz kalemi nasıl sürülür?
  4. Yeşil göze hangi renk far olur?
  5. Çekik göz makyajı nasıl yapılır?
  6. Smoky far ne demek?
  7. Göz altına göz kalemi nasıl sürülür?
  8. Yeşil renk göze hangi renk kıyafet?
  9. Yeşil gözler nasıl ortaya çıkar?
  10. Küçük gözleri büyük göstermek için nasıl makyaj yapılır?
  11. Göz şekli nasıl anlaşılır?
  12. Smoking makyaj nedir?
  13. Dumanlı makyaj nedir?

Siyah göze hangi renk far sürülür?

Siyah gözler için doğru far seçimi Özellikle sedefli açık tonlar siyah gözlü kişilerin en çok tercih etmesi gereken renklerden olmalıdır. Kirpik diplerinden göz içine doğru uygulayacağınız simsiyah bir göz kalemi ile göz renginiz hem olduğundan daha açık hem de daha iddialı görünecektir.

Smokey Eye makyajı Nasıl Yapılır?

SMOKEY EYES MAKYAJI NASIL YAPILIR?
  1. Siyah ve yumuşak göz kalemini kalın bir şekilde kirpik diplerine sürün. ...
  2. Kalem dağıtma fırçasıyla (kirpik diplerine hiç girmeden) çizdiğiniz çizgiyi bitiş noktasından başlayarak dağıtın.
  3. Dağıttıktan sonra kaşınızın altına pudra veya ten rengi bir far sürün.
Daha fazla öğe...

Siyah göz kalemi nasıl sürülür?

Kirpik diplerini belirginleştirmek için Maybelline New York'un Tattoo Liner Jel Göz Kalemlerinden siyah rengi kirpiklerinin tam dibine sür. Gözlerinin iç köşelerine daha az, dış köşelerine ise daha yoğun olarak göz kalemini uygulayabilirsin. Böylece gözlerini daha çekik göstermiş olacaksın.

Yeşil göze hangi renk far olur?

Yeşil göze yeşil makyaj yapmak istediğinde gözünün tonunda far kullanmamalısın. Gözünün tonundan açık ya da koyu yeşiller, grinin yeşil tonları, metalik gri, gümüş tonlarına yönelebilirsin. Kahve ve toprak tonları da yeşil göze iyi giden farlardır.

Çekik göz makyajı nasıl yapılır?

Göz makyajı sırasında öncelikle tek bir renkle baz oluştur. Sonra göz pınarından ortaya doğru açık bir tonla ilerle. Orta kısma geldiğinde bir ton koyu farı gözün katlanma noktasına sür ve güzelce dağıt. Farın çizgi gibi kalmaması ve yayılması önemli.

Smoky far ne demek?

Adı smokey eyes diye bilinen bu makyaj trendi aslında buğulu makyaj. ... Diğer bir adıyla da dumanlı makyaj, çekici bir görünüm elde etmek için uygulayabilirsiniz. Koyu far renkleri kullanarak yapılan smokey makyaj, ilk bakışta zor görünse de aslında pratik makyaj malzemeleri ile son derece kolay olabilir.

Göz altına göz kalemi nasıl sürülür?

Eğer gözüne kalem sürmekte zorlanıyorsan, kolay bir önerimiz daha var: Göz kalemini üst kirpik çizginin iç kısmına oturt ve gözlerini kapat. Kalemi yukarı doğru tut ve sağa/sola doğru hareket ettir. İşte oldu!

Yeşil renk göze hangi renk kıyafet?

Yeşil gözlü Kişiler Zümrüt renkli bir bluz giymenin yanı sıra yeşil gözlerinizi mor gölgelerle belirginleştirebilirsiniz. Mavi ve turuncu renklerde olduğu gibi, iki renk tamamlayıcıdır; Her biri diğeriyle en büyük kontrastı sağlar. Koyu yeşil gözlerin varsa, lavanta, portakal veya orkide renklerini giymeyi deneyin.

Yeşil gözler nasıl ortaya çıkar?

Yeşil gözlülerin irisleri çok az melanin ve orta miktarda da lipokrom içerir. Bu kişilerin irisinde bulunan az miktardaki melanin pigmenti göze açık ve mavimsi renk verirken, orta miktarda olan lipokromdan kaynaklı mavimsi ve sarımsı renk olan, yeşil göz rengi ortaya çıkar.

Küçük gözleri büyük göstermek için nasıl makyaj yapılır?

1) Beyaz göz kalemi En basit şekilde gözlerin aydınlık ve büyük görünmesini sağlar. Bunun için beyaz göz kalemini alt göz kapağının içine sürün. Kesinlikle bu işlemi beyaz kalem ile yapın, koyu renk bir kalemle asla yapmayın. Çünkü bu durumda gözler olduğundan daha küçük görünecektir.

Göz şekli nasıl anlaşılır?

Göz şekilleri nasıl belirlenir? 1- Göz kapağı gözün renkli kısmının üzerine düşüyorsa bu küçük gözdür. 2- Gözün yükseklik ve uzunluğu birbirine eşit durumda ise bu yuvarlak gözdür. 3- Düz bir şekilde aynaya bakarken gözün renkli bölümünün hareketleri takip edilebiliyorsa bu büyük gözdür.

Smoking makyaj nedir?

Smokey makyaj, yani dumanlı göz makyajı, gözlere buğulu ve çekici etki veren bir makyaj stili. Özellikle özel gün ve gece makyajlarında çok sık tercih edilen smokey makyaj modelleri, ilk bakışta uygulaması zor görünen bir makyaj.

Dumanlı makyaj nedir?

Smokey eyes yani buğulu göz makyajı, daha çarpıcı ve çekici bakışlar için sıkça tercih edilen bir makyaj türüdür. Diğer bir adıyla da dumanlı makyaj, çekici bir görünüm elde etmek için uygulayabilirsiniz.