Can Uysal Kimdir?

İçindekiler:

  1. Can Uysal Kimdir?
  2. Istanbul Nişantaşı Üniversitesi nerede?
  3. Levent Uysal hangi üniversitenin sahibi?
  4. Levent Uysal hangi üniversitenin sahibi oldu?
  5. Nişantaşı Üniversitesi hangi ilçede?
  6. Nişantaşı Üniversitesi ne zaman kuruldu?
  7. Nişantaşı Üniversitesi hangi bölümler var?
  8. Levent Uysal hangi universite?
  9. Nişantaşı Üniversitesi Mavi diploma nasıl alınır?
  10. Nişantaşı Üniversitesi Uzaktan Eğitim mi?
  11. Nişantaşı Üniversitesinde yurt var mı?
  12. Nişantaşı Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu hangi kampüste?
  13. Nişantaşı Üniversitesi hangi otobüs gider?

Can Uysal Kimdir?

girişimci ve akademisyendir. 20 yılında eğitime başlayan Biltes Koleji'nin kurucusu ve aynı zamanda 2010 yılında eğitime başlayan Nişantaşı Eğitim ve Kültür Vakfı ve Nişantaşı Üniversitesi Kurucu Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır. Can Uysal 27.07.1982 tarihinde Mersin'de doğdu.

Istanbul Nişantaşı Üniversitesi nerede?

Nişantaşı Üniversitesi
Akademik birimler3 Fakülte, 4 Yüksekokul, 1 Enstitü, 1 (MYO)
Konumİstanbul,Sarıyer, Türkiye
YerleşkeMaslak 1453 NeoTech Kampüs
Web sitesiNişantaşı Üniversitesi resmi internet sitesi
6 satır daha

Levent Uysal hangi üniversitenin sahibi?

Levent Uysal (d.1968, Mersin). Türk işadamı, eğitimci, girişimci. Nişantaşı Eğitim Vakfı'nın kurucusu. Kar amacı gütmeyen, bir vakif universitesi olan Nişantaşı Üniversitesi'ni 2010 yilinda Istanbul'da kurdu.

Levent Uysal hangi üniversitenin sahibi oldu?

2010 yılında eğitime başlayan Nişantaşı Üniversitesinin Mütevelli Heyeti Başkanı ve aynı zamanda Nişantaşı Eğitim Vakfı Kurucusudur. Levent uysal, tarihinde Mersin'de, Doç. Dr. Cevdet Uysal ve Fatma Uysal çiftinin büyük oğlu olarak dünyaya gelmiştir.

Nişantaşı Üniversitesi hangi ilçede?

Nişantaşı Üniversitesi 41.039425 enlem ve 28.911985 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak İsmet Paşa Mh. ve Bayrampaşa ilçesine bağlıdır. Nişantaşı Üniversitesi haritası İstanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Nişantaşı Üniversitesi ne zaman kuruldu?

Nişantaşı Üniversitesi / Kuruluş tarihi

Nişantaşı Üniversitesi hangi bölümler var?

Bölümler: Finans ve Bankacılık, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Havacılık Yönetimi, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Mütercim ve Tercümanlık, İşletme, Psikoloji, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Sosyal Hizmet, Sosyoloji, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Yeni Medya ve İletişim, Yönetim ...

Levent Uysal hangi universite?

Üniversite eğitimi sırasında çeşitli iş kollarında çalışarak iş hayatında tecrübe kazanmıştır. Okuduğu bölümdeki başarılarından dolayı İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü tarafından ödüllendirilen Levent Uysal, iş dünyasından aldığı eğitim bursuyla eğitim hayatını başarıyla tamamlamıştır.

Nişantaşı Üniversitesi Mavi diploma nasıl alınır?

MAVİ DİPLOMA NASIL ALINIR? Mavi diplomanın nasıl alındığına dair açıklamalarda bulunan Uysal, "Nişantaşı Üniversitesi'nde herhangi bir bölümden, gerekli yeterlilikleri sağlayarak mezun olan bir öğrencimiz mavi diploma almaya hak kazanır.

Nişantaşı Üniversitesi Uzaktan Eğitim mi?

Bu kapsamda pazartesi günü itibari ile üniversitemiz akademik birimlerindeki tüm teorik dersler, Nişantaşı Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi denetiminde mobil cihazlardan ve PC üzerinden erişilebilen “Sanal Kampüs Platformu” (sanalkampus.nisantasi.edu.tr) üzerinden verilmeye ...

Nişantaşı Üniversitesinde yurt var mı?

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi yurt açısından önemli bir konumdadır ve çeşitli avantajlara da sahiptir. Nitekim İstanbul Nişantaşı Üniversitesine yakın yurtlar kapsamında Sabiha Hanım yurtları da yer almaktadır.

Nişantaşı Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu hangi kampüste?

Maslak 1453 Neotech Kampüsü'müze toplu ulaşım kullanarak gelmek isteyen ziyaretçilerimiz İTÜ metro durağının plazalar çıkışından çıkarak, Sun Plaza ATM alanında bulunan servislerimizi kullanarak kampüsümüzü ziyaret edebilirsiniz.

Nişantaşı Üniversitesi hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Nişantaşı Üniversitesi yakınından geçiyor: 41AT, 41C, 41E, 41Y.