Fenerbahçe Avrupa'da kaç galibiyet aldı?

İçindekiler:

  1. Fenerbahçe Avrupa'da kaç galibiyet aldı?
  2. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi kupasını ne zaman aldı?
  3. Beşiktaş Şampiyonlar liginde kaç maç oynadı?
  4. UEFA ülke puanı nasıl hesaplanir?
  5. Fenerbahçe 2008 Şampiyonlar Ligi kupasını aldı mı?
  6. Galatasaray sampiyonlar liginde ceyrek final oynadı mı?
  7. Ajax Beşiktaş maçını hangi kanal veriyor?

Fenerbahçe Avrupa'da kaç galibiyet aldı?

Avrupa kupalarında 45. sezonunu geçiren sarı-lacivertli takım, oynadığı 231 karşılaşmada 85 galibiyet, 48 beraberlik ve 98 mağlubiyet yaşadı.

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi kupasını ne zaman aldı?

Sosyal medya paylaşımı: "2008 Şampiyonlar Ligi Finali'nde Fenerbahçe İngiltere'nin köklü kulüplerinden Chelsea'yi 3 gol atarak 2-1 yenerek kupanın sahibi olmuştur."

Beşiktaş Şampiyonlar liginde kaç maç oynadı?

- Şampiyonlar Ligi'nde 46. maç Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda 8. kez mücadele edecek siyah-beyazlı takım, yaptığı 45 karşılaşmada rakiplerine 13 kez üstünlük kurdu. 9 maçta berabere kalan Beşiktaş, 23 karşılaşmada ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

UEFA ülke puanı nasıl hesaplanir?

4 gün önce Takımlar Avrupa kupalarındaki grup aşamasında her galibiyet için 2, her beraberlik için 1 puan kazanıyor. Eleme turlarında ise galibiyet 1, beraberlik 0.5 puan demek. Ülke temsilcileri tarafından toplanan puanlar, Avrupa kupalarında mücadele eden takım sayısına bölünüyor ve elde edilen sayı katsayıya ekleniyor.

Fenerbahçe 2008 Şampiyonlar Ligi kupasını aldı mı?

Sosyal medya paylaşımı: "2008 Şampiyonlar Ligi Finali'nde Fenerbahçe İngiltere'nin köklü kulüplerinden Chelsea'yi 3 gol atarak 2-1 yenerek kupanın sahibi olmuştur."

Galatasaray sampiyonlar liginde ceyrek final oynadı mı?

Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 1 kez yarı final ve 2 kez de çeyrek final oynayan sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 kez son 8 takım arasında kendisine yer buldu. ... Galatasaray, teknik direktör Mircea Lucescu yönetiminde 2000-2001 sezonunda çeyrek finale yükseldi.

Ajax Beşiktaş maçını hangi kanal veriyor?

Ajax-Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı 28 Eylül Salı akşamı Amsterdam Johan Cruyff Arena'da oynanacak ve dev karşılaşma TSİ 19.45'te başlayacak. Fransız hakem Benoit Bastien'in yöneteceği mücadele, Exxen'den canlı yayınlanacak.