Yurtiçi Kargo eve gelir mi?

İçindekiler:

  1. Yurtiçi Kargo eve gelir mi?
  2. UPS kurye ücretli mi?
  3. Yurtiçi Kargo kapıya geliyor mu?
  4. Yurtiçi Kargo köye teslimat yapıyor mu?
  5. MNG Kargo kapıdan alıyor mu?
  6. Aras Kargo Evden iade ücretli mı?
  7. Aras Kargo ücreti ne kadar?
  8. PTT kargo Evden kargo alımı yapıyor mu?
  9. PTT kargo Alıcı almazsa ne olur?
  10. UPS adres değişikliği ücretli mi?
  11. UPS kurye nasıl çağırılır?
  12. Yurtiçi Kargo teslim edilmeyince ne olur?
  13. Kargolar eve teslim yapıyor mu?
  14. Yurtiçi Kargo Köy dağıtım günleri ne zaman?

Yurtiçi Kargo eve gelir mi?

Dilerseniz adresinizden yola çıkan gönderinin, alıcının adresine en yakın Yurtiçi Kargo şubesine teslim edilmesini isteyebilir; ya da "Alo Gönderiniz Var" hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Bu durumda, gönderinizin şubeye ulaştığını alıcıya telefon aracılığıyla bildiririz.

UPS kurye ücretli mi?

Gönderi başına 11,95 TL+KDV. Bu hizmet sayesinde alıcınız paketi teslim alacağı saat aralığını belirleyebilir. UPS, sizin adınıza alıcınızı telefon ile arayarak teslimat saatini aşağıda yer alan zaman aralığından seçilmesi ile belirlenen aralıkta alıcı adresine teslimat yapılmasını gerçekleştirecektir.

Yurtiçi Kargo kapıya geliyor mu?

Kapıdan Kapıya Teslim Gönderiler: 0-600 km mesafeye kadar taşınacak gönderilerin minimum 1, maksimum 4 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir. ... 1200 km üzeri mesafeye taşınacak gönderilerin minimum 3, maksimum 6 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir.

Yurtiçi Kargo köye teslimat yapıyor mu?

toppik.com.tr olarak sevkiyatlarımızı gerçekleştirdiğimiz Yurtiçi Kargo, hafta içi ve Cumartesi günü 09:00 - 18:00 arasında teslimat yapmaktadır. ... Ayrıca birçok kargo firması Türkiye genelinde bulunan köylere teslimat yapmamakta, yapıldığı takdirde ilave ücret talep etmektedir.

MNG Kargo kapıdan alıyor mu?

Güniçi hizmetimizle gönderilerinizi aynı gün kapıda teslim edilir.

Aras Kargo Evden iade ücretli mı?

İadenizi Aras Kargo ile ücretsiz olarak geri gönderebilirsiniz. Kargonuzu gönderdikten sonra, gerekli olması halinde, gönderi kodunu paylaşmanız istenebilir. Lütfen kargo gönderi numarasını saklayınız. Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içerisinde iade edebilirsiniz.

Aras Kargo ücreti ne kadar?

Kargo Fiyatı Hesaplama
KG/DS
Dosya9,10 TL11,50 TL
19,10 TL11,50 TL
2-513,40 TL13,90 TL
6-1018,60 TL18,20 TL
5 satır daha

PTT kargo Evden kargo alımı yapıyor mu?

İşlemleri doğru yaptığınızda siparişinizi oluşturarak PTT kargo kurye görevlisi adresinize zamanında gelerek kargonuzu alacaktır. ... Postaya verilmek istenen posta gönderilerin, PTT tarafından gönderici adresinden alınması hizmetine "Adresten Alım Özel Hizmeti" denir.

PTT kargo Alıcı almazsa ne olur?

Alıcı ödemeli bir kargo alıcının adresine ulaştığında alıcı kargoyu almaktan kaçınırsa kargo gönderen kişiye geri gönderilir. Yani iade prosedürü uygulanır.

UPS adres değişikliği ücretli mi?

Adres Değişikliği Ek Hizmet Bedeli Gönderinin yapıldığı alıcı adresi; gönderi hareketi sırasında değiştirilir ise gönderiye ait navlun bedelinin yarısı adres değişikliği ücreti olarak alınır. Navlun ücretinin %50'si.

UPS kurye nasıl çağırılır?

İndirim kodu alındıktan sonra UPS Türkiye Çağrı Merkezini (444 00 66) arayıp, kodunuzu UPS yetkilisi ile paylaştıktan sonra adresinize kurye çağırabilir veya en yakın UPS şubesine uğrayarak kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Yurtiçi Kargo teslim edilmeyince ne olur?

Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda, kargolarınız; teslimat şubesine geliş tarihinden itibaren 3 gün süreyle şubede bekletilmektedir. Alıcının talebi olmadığı takdirde göndericiye kargosu, 3 gün sonunda iade edilmektedir.

Kargolar eve teslim yapıyor mu?

Adrese Kargo Teslimi Kargolarınız, kimlik ibraz etmesi karşılığı alıcısına faturada belirtilen adresinde kuryelerimiz tarafından teslim edilir. Adreste alıcının olmaması durumunda, adrese kargoyu getirdiğimize dair ihbar notu bırakılır ve kargo şubeye geri getirilir.

Yurtiçi Kargo Köy dağıtım günleri ne zaman?

Hata
Ürün ve HizmetlerKapsamTeslimat Hizmet Günleri (gün x saat)
Şubeden Şubeye6 km arasıPazartesi - Cuma // 09:00 – 18:00 Cumartesi // 09:00 – 17:00
1200 km üstü
Kapıdan Şubeye600 km altıPazartesi - Cuma // 09:00 - 18:00 Cumartesi // 09:00 - 17:00
14 satır daha