iPhone 11 24 ay taksit ne kadar?

İçindekiler:

  1. iPhone 11 24 ay taksit ne kadar?
  2. Türk Telekom iPhone 11 veriyor mu?
  3. Apple Store kaç taksit yapıyor?
  4. Evkur kaç taksit yapıyor?
  5. Evkur'da iPhone 12 Kaç para?
  6. Türk Telekom iPhone 12 veriyor mu?
  7. Türk Telekom hediye veriyor mu?
  8. Teknosa taksitle telefon nasıl alınır?
  9. Apple Store hangi kartlara taksit?
  10. Apple Ödeme Nasıl Yapılır?
  11. Evkur telefona kaç taksit yapıyor?
  12. Evkur borcu hangi bankayla anlaşmalı?

iPhone 11 24 ay taksit ne kadar?

Cihaz Marka/ModelAylık TaksitTaahhüt Süresi
iPhone 11 64GB2.666 TL3 Ay
iPhone 11 64GB435 TL24 Ay

Türk Telekom iPhone 11 veriyor mu?

​​Yepyeni ultra geniş açılı çift kamerasıyla iPhone 11 Türk Telekom'da! En az 6 aydır Türk Telekom abonesi olunması gerekmektedir. (Kampanyanın alınabilmesi için sözleşme tarihi üzerinden en az 6 ay geçmiş olmalıdır.)

Apple Store kaç taksit yapıyor?

iPad, Mac, iPod ve Aksesuarlar için 3 aya kadar taksit planlarından birini seçin. (iPhone için taksitle satış seçeneği yoktur.) Ayrıca, Kredi Kartınız her iki program için uygun olduğu takdirde ödeme için puanlarınızı kullanabilir ve siparişin geri kalan kısmını taksitlendirebilirsiniz.

Evkur kaç taksit yapıyor?

Evkur Güvencesiyle Teknolojinin Tadını Çıkarın Evkur sayesinde 6 ay taksitle kolay bir şekilde son model telefon çeşitlerini satın alınabilir ve rahat bir şekilde ödeme yapılabilir.

Evkur'da iPhone 12 Kaç para?

4.333,00 TL X 3 Taksit 12,999,00 TL.

Türk Telekom iPhone 12 veriyor mu?

Kampanyamızdan Mobil Bireysel faturalı ve Mobil Kurumsal faturalı hat aboneleri en az 12 ay süre ile tarifelerinde kalma taahhüdü vererek faydalanabilecektir. Kampanya Türk Telekom Bireysel/Kurumsal Mobil müşterileri için tarihine kadar geçerlidir.

Türk Telekom hediye veriyor mu?

Türk Telekom, bu kapsamda hayata geçirdiği “Yılların Hediyesi” kampanyasıyla 4.5G hat sahibi müşterilerine 30 GB'a kadar ücretsiz mobil internet hediye ediyor. Kampanyaya katılmak isteyen kullanıcılar, Türk Telekom Online İşlemler uygulamasından veya YILLAR yazıp 5555'e SMS göndererek kampanyaya katılabiliyorlar.

Teknosa taksitle telefon nasıl alınır?

Alışverişlerinizi Teknosa'da Taksitlendirin!
  1. Başvuru Kullanım ve Geri Ödeme. Mağazalarımızda; TEKNOSA yazıp boşluk bırakıp T.C. Kimlik Numaranızı 4425'e SMS gönderin. ( ...
  2. Kampanya Koşulları Akıllı Telefonlarda Taksit Kampanya Koşulları 3.500 TL'ye kadar olan cep telefonu alımlarında, 12 taksit kampanyası geçerlidir.

Apple Store hangi kartlara taksit?

Taksit Seçenekleri MasterCard, American Express veya Visa ile ödeyin. iPad, Mac, iPod ve Aksesuarlar için 3 aya kadar taksit planlarından birini seçin. (iPhone için taksitle satış seçeneği yoktur.)

Apple Ödeme Nasıl Yapılır?

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda ödeme yönteminizi değiştirme
  1. Ayarlar uygulamasını açın.
  2. Adınıza dokunun.
  3. Ödeme ve Teslimat seçeneğine dokunun. Apple Kimliğinizle giriş yapmanız istenebilir. Bir ödeme yöntemi eklemek için Ödeme Yöntemi Ekle'ye dokunun.

Evkur telefona kaç taksit yapıyor?

Evkur Güvencesiyle Teknolojinin Tadını Çıkarın Evkur sayesinde 6 ay taksitle kolay bir şekilde son model telefon çeşitlerini satın alınabilir ve rahat bir şekilde ödeme yapılabilir.

Evkur borcu hangi bankayla anlaşmalı?

Teslim aldığınız ürünün ödemelerini teslimat tarihinden itibaren 1 ay sonra Evkur Mağazalarından yada Yapı Kredi Bankası internet bankacılığı aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.