Genital bölge beyazlatma kalıcı mı?

İçindekiler:

  1. Genital bölge beyazlatma kalıcı mı?
  2. Genital beyazlatma için ne yapılır?
  3. Özel bölge beyazlatma nasıl olur?
  4. Özel Bölge Kararmasi nasil gecer?
  5. Lazer epilasyon ten rengini açar mı?
  6. Lazer epilasyon neden kararma yapar?

Genital bölge beyazlatma kalıcı mı?

Genital beyazlatma için cilt soyucu kremler ya da losyonların kullanılması da mümkündür ancak bu işlemler kalıcı değildir ve cilde zarar verme riski vardır.

Genital beyazlatma için ne yapılır?

Vulva renk açma tedavileri için uygulanan tedaviler:
  1. CO2 lazerler,
  2. Erbium yag lazerler,
  3. Q Switch lazerler,
  4. Renk açıcı mezoterapi ürünleri,
  5. Dermabrazyon ve Mikrodermabrazyon,
  6. Genital PRP,
  7. Evde kullanılabilen solüsyonlar sayılabilir.

Özel bölge beyazlatma nasıl olur?

Genital Bölge Beyazlatma Nasıl Yapılır? Kanama olan bölgeler belirlenir ve kanamanın derece ve cilt tipine göre lazerle vajina beyazlatma uygulaması yapılır. 15 dk civarı süren bir uygulamadır genital beyazlatma işlemi. Klinik cihazından ve genellikle anestezi gerektirmeyen bir işlemdir.

Özel Bölge Kararmasi nasil gecer?

Genital bölgede kararma ölü deri birikmesinden dolayı oluşabilir. Bu nedenle bu bölgeye uygun, hassas bir kese ile haftada 1-2 kez genital bölgenize kese yapabilirsiniz. Bu sayede ölü derilerden arınan genital bölge zamanla beyazlar.

Lazer epilasyon ten rengini açar mı?

Alay, "Lazer ciltte yer alan melanositleri tahrip ederek cilt renginin açılmasını sağlar. Lazer ciltte yaklaşık 3-4 mm'lik bir alana etki eder. Daha derine ilerlemediği için ek bir zararı yoktur. Ortalama cilt rengi 1-2 ton açılır.

Lazer epilasyon neden kararma yapar?

Merhabalar, lazer ışınının kıla rengini veren melanin pigmenti tarafından emilmesi sonucu kıl kökü tahrip edilir. Lazer epilasyonun etki mekanizması bu şekildedir. Koltuk altı veya cildin herhangi bir bölgesinde cilt renginin koyulaşması, bu alanlarda daha fazla melanin üretilmesi sonucu oluşur.