KYK yurdunda ne zaman kalabilirim?

İçindekiler:

  1. KYK yurdunda ne zaman kalabilirim?
  2. KYK yurdunda ne kadar kalınır?
  3. KYK yurt tekrar çıkar mı?
  4. KYK yurtlarında kalınıyor mu?
  5. Yurtkur kayıtları ne zaman başlıyor?
  6. KYK Barınma yardımı ne kadar?
  7. Evliyken kyk'da kalınır mı?
  8. Mezunlar yurtta kalabilir mi?

KYK yurdunda ne zaman kalabilirim?

15- KYK yurtlarında kaç yıl kalabilirim? * Öğrenciler KYK yurtlarında okudukları bölümün normal bitiş tarihine kadar barınabilir. Örneğin 4 yıllık bir programa kayıt olan öğrenci ilk yıl yurda kayıt olması halinde en fazla 4 yıl kalabilir.

KYK yurdunda ne kadar kalınır?

Öğrencilerin talebi ile imkanlar dahilinde yurt ve oda değişikliği yapılabiliyor. - KYK yurtlarında kaç yıl kalınabilir? ​Öğrenciler yurtlarda, normal öğrenim süresi kadar kalabilirler.

KYK yurt tekrar çıkar mı?

Evet, yeniden müracaat edebilirsiniz. İkinci lisans eğitiminizin normal süresi kadar barınma hakkınız vardır. Fazladan herhangi bir ücret ödemezsiniz.

KYK yurtlarında kalınıyor mu?

KYK yurtlarında asil olarak kalma hakkına sahip olan öğrenciler, kayıtlarını gerçekleştirmelerinin akabinde yurtlarda kalabilecek. Yedek listede kalan öğrenciler ise misafir olarak kalma imkanına sahip olabilecek. Bunun dışında yurtlarda misafir olarak kalabilmek için şu statülere sahip olmak gerekiyor.

Yurtkur kayıtları ne zaman başlıyor?

Akademik takvimin 13 Eylül'de başlayacağı göz önüne alınırsa yurt başvurularının da 13 Eylül'e kadar başlaması bekleniyor. Adaylar Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'nden gelecek açıklama sonrası başvurularını yapacaklar. KYK YURT BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? KYK yurtları için başvurular e-Devlet üzerinden alınacak.

KYK Barınma yardımı ne kadar?

Bu kapsamda, lisansüstü öğrencilerimize tarihinden itibaren herhangi bir yurt desteği sunulmayacak olup bunun yerine aylık burs ödemelerine ek olarak 400 TL nakdi barınma yardımı yapılacaktır.

Evliyken kyk'da kalınır mı?

"Evli olup yurtlarımızda barınmakta olan öğrenciler için özel mekanlar ve imkanlar sunulmamaktadır. Evli öğrencilere yönelik herhangi bir yurt projemiz de bulunmamaktadır. Evli öğrencilerin yurtlarımızdan ücretsiz faydalanmalarına yönelik bir uygulama başlatılmamıştır.

Mezunlar yurtta kalabilir mi?

a) Öğrenciler yurtlarda, öğrenim gördükleri bölümün normal öğrenim süresi kadar kalabilirler. f) Bir öğretim kurumundan mezun olan öğrenciler, ikinci bir öğretim kurumunda öğrenim görmeye başlayacakları takdirde yurda yerleşmek için yeniden müracaat ederler. ...