Galatasaray yeni stad sponsoru kim?

İçindekiler:

  1. Galatasaray yeni stad sponsoru kim?
  2. Galatasaray stad isim hakkı ne kadar?
  3. Galatasaray Arena stadı kaç kişilik?
  4. Barwa kimin?
  5. GS stadı hangi semtte?
  6. Galatasaray stadının yeni ismi ne olacak?
  7. Beşiktaş'ın sponsoru kim?
  8. Vadi istanbuldan Türk Telekom Arena'ya nasıl gidilir?
  9. Türk Telekom Arena Stadı ne zaman açıldı?
  10. Türk Telekom Stadı kiralık mı?
  11. Ali Sami Yen Stadı devletin mi?
  12. Fenerbahcenin Stadini kim yapti?

Galatasaray yeni stad sponsoru kim?

Galatasaray'ın isim sponsorluğu yaptığı Türk Telekom ile anlaşması 2020-2021 sezonu itibarıyla sona erdi. Türk Telekom ile Galatasaray'ın 11 yıl süren 'Türkiye'nin ilk stadyum isim hakkı anlaşması'nın süresi, 2020-2021 sezon sonu itibarıyla doldu. Taraflar, yeni bir uzatmaya gitmeme konusunda anlaştılar.

Galatasaray stad isim hakkı ne kadar?

2020 yılının Mart ayında, Galatasaray ile Türk Telekom arasında imzalanan sözleşme ile stadyumun mevcut isim sponsorluğu anlaşması ₺30.000.000 karşılığında 2020-21 sezonu sonuna kadar uzatıldı.

Galatasaray Arena stadı kaç kişilik?

52.223 Türk Telekom Stadyumu/Kapasite

Barwa kimin?

Barwa Doha merkezli geliştirme ve ilgili finansal hizmetlerinde faaliyet gösteren Katar'ın en büyük gayrimenkul grubu, aynı zamanda İspanyol motor sporları Addax Takımı'nın da sponsoru.

GS stadı hangi semtte?

Galatasaray Türk Telekom Arena Stadyumu 41.102222 enlem ve 28.989641 boylamda yer almaktadır. Şişli ilçesine bağlıdır.

Galatasaray stadının yeni ismi ne olacak?

Sarı-kırmızılı takımın stadı yeni sponsorla anlaşana kadar Ali Sami Yen Spor Kompleksi olarak anılacak. Galatasaray Genel Sekreteri Köksal Ünlü, yaptığı açıklamada iki firmayla stat isim hakkıyla ilgili olarak görüştüklerini ve Ekim ayı içerisinde yeni sponsoru duyuracaklarını dile getirmişti.

Beşiktaş'ın sponsoru kim?

Vodafone Park'ın açılmasıyla birlikte tribün isim sponsorluğunu sürdüren Denizbank ile sözleşmesi biten Beşiktaş , tribün isim sponsorluğu için kripto para şirketi olan Bitci coin ile anlaşmaya vardı. Dün Duhuliye.com'da çıkan habere göre kulüp, bu sponsorluktan 5 yıl için toplam 115 milyon TL geliri kasasına koyacak.

Vadi istanbuldan Türk Telekom Arena'ya nasıl gidilir?

Metrobüs ile Zincirlikuyu'da ininiz. Zincirlikuyu'dan Yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarma yapınız. Metro ile Sanayi Mahallesi istasyonunda inerek Seyrantepe metrosuna aktarma yaptığınızda Türk Telekom Arena'ya ulaşabilirsiniz.

Türk Telekom Arena Stadı ne zaman açıldı?

Türk Telekom Stadyumu/Açılış tarihi

Türk Telekom Stadı kiralık mı?

Galatasaray Kulübü, 49 yıllığına kullanım hakkına sahip olduğu Türk Telekom Arena için herhangi bir kira bedeli ödemeyecek. Ancak, kullanım hakkına karşılık her yıl GSGM'nin belirleyeceği bir amatör şubeye 1.5 milyon lirayı bağış olarak aktaracak.

Ali Sami Yen Stadı devletin mi?

Ali Sami Yen Stadı 1964 yılında kamu arazisi üzerine inşa edildi. Galatasaray'a 49 yıllığına kiralandı. 1962 yılında kulübe devredildi. Şimdilerde parası TOKİ tarafından peşin ödenerek kulübe yeni bir stad yaptırılıyor.

Fenerbahcenin Stadini kim yapti?

Adnan Aksu Zehra Aksu FENERBAHÇE ÜLKER STADYUMU/Mimarları